Wysłany: |15 Cze 2011|, o 17:34 Pomysły na wakacyją nudę :P
Niedługo wakacje i pewnie niektórzy (w tym ja) zastanawiają się co robić podczas 2 miesięcy wolnego... No wiec założyłem ten temacik abyście podrzucali jakieś ciekawe, niepopularne pomysły na wakacje. (tylko nie piszcie np. pograć w piłkę lub iście z kolegami)
Kręcę od: pory deszczowej
Ręka: prawa
Wysłany: |15 Cze 2011|, o 17:43
Ja tam mam parę pomysłów na spędzenie wakacji;d
1. będę pizgał c-walk'a i jeździł na rolkach(wyczynowo) sądzę, że to trochę czasu zajmie i jest dość fajne; )
2. Będę ogarniał sobie kompa a szczególnie programy graficzne(chociażby Gimp) tak wieczorem postaram się cos fajnego stworzyć.
3. Będę kręcił sobie oczywiście, żeby się trochę podszkolić; )
Sądzę, że są to ciekawe formy spędzania czasu; d jak ktoś lubi może grać w jakieś gry na kompie, można uprawiać jakikolwiek sport wyczynowy (może parkour? fajna sprawa nawet, można spróbować). Można leżeć i się patrzyć w sufit cały dzień, można iść z kolegami gdzieś, można chodzić do klubów, można chodzić na domówki. Można oglądac cały dzień TV, można sobie czytać(niekoniecznie ksiażkki dla przyjemności tylko, ale np prasę tematyczną np. komputerową). Można oprócz c-walka zainteresować się jakimkolwiek innym tańcem, można jechać na ciekawą wycieczkę do ciepłych krajów(wersja dla majacych kasę;p) polecam Egipt! Można poświęcić sie swojej pasji jakąkolwiek kto ma (penspinning, modelarstwo, fiksy, gry karciane, gry komputerowe, grafika komputerowa, rysowanie, tańczenie, sport, zbieranie znaczków, muzyka, lub cokolwiek innego) Jest naprawdę masa sposobów spędzania wolnego czasu w wakacje, jeżeli ktoś się będzie śmiertelnie nudził przez cale 2 miesiące przychodzi mi tylko na myśl przysłowie, że tylko głupi się nudzi;d
Ostatnio zmieniony przez Szczupi |15 Cze 2011|, o 17:43, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: Stycznia 2010
Wysłany: |15 Cze 2011|, o 19:49
"Szczupi" napisał/a:
przychodzi mi tylko na myśl przysłowie, że tylko głupi się nudzi
Chyba "człowiek inteligenty się nie nudzi".
Co do wakacji to IMO jak znajdziesz dziewczynę, to już masz większość wakacji "z głowy" Zawsze też możesz pakować, coby mieć bajceps, klatę i te sprawy. ^^ W ewentualności biegać i trzymać formę, albo sobie ją wyrobić (też fajne rozwiązanie :>), a jak ktoś potrzebuje, to schudnąć można.
Czyli w skrócie na sportowo, albo ze znajomymi/dziewczyną, że już nie wspomnę o combosie, czyli uprawianiu sportu z dziewczyną - i to IMO przyjemnie zagospodarowany czas wakacyjny ;D
Zawsze też i można przebomblować całe wakacje przed kompem i TV ^^
Co do wakacji to IMO jak znajdziesz dziewczynę, to już masz większość wakacji "z głowy"
No chyba że wolisz chłopców...
Wybierz się na jakąś wycieczkę/obóz. Wyrusz i jak Forest Gump przebiegnij całą Polskę.
Możesz też poczytać, jest tyle książek, że na pewno nie będziesz się nudził. Nagraj własną płytę. Możesz brejknąć combo s777'a na finał i się go nauczyć (lol).
Albo po prostu jak to w wakacje: Codziennie na plażę i tak w kółko.
Ja polecam tworzenie filmów (niekoniecznie penspinnerskich). Zamierzam nakręcić kilka komediowych filmików na YT. Ostatnimi czasy to moje ulubione zajęcie. Polecam serdecznie
Warmię i Mazury, ZONO ^^
Dobrze jest na pierwszy miesiąc znaleźć sobie robotę a przez drugi trwonić zarobioną kasę, ale wszelkie, szczególnie mniej codzienne hobby, najlepiej te wymagające ruchu, są jak najbardziej w cenie :'D Sam się zastanawiam za co by się wziąć, szczególnie że studenci mają 3 miesiące! :'D
Kręcę od: 15 Maj 2011
Wysłany: |16 Cze 2011|, o 22:52
Ja podobnie jak Szczupi polecam gorąca jazde na rolkach wyczynową, a w szczególności FreeStyle (Rlz !). Tak ogolnie to ja mam w planie rolki, oboz, wyjazd z rodzicami, basenik i rowery z kumplami. I <3 Holidays
Kręcę od: Dzisiaj
Ręka: Prawa
Wysłany: |18 Cze 2011|, o 11:47
Dziwna sprawa nie miec kumpli O_o. Ja mam sporo planów m.in : wyjazd w góry z rodzinka , łowienie ryb , wyjazdy rowerami nad zalew (tylko 8 km od miejscowosci z kapieliskiem) , granie , chodzenie na orlik , bieganie i krecenie dlugopisem oczywiscie