Wysłany: |1 Lis 2015|, o 13:42 Stylish Pirat i Line Styl mod
Witam. Mam zamiar zakupić takie rzeczy na PF. http://scr.hu/71xw/g6dgr
Cena to 36 zł i złoże z tego 2 mody więc jest to dość opłacalne.
W związku z tym mam kilka pytać na które mam nadzieje mi ktoś odpowie.
1. Czy gripy z Saliorów wejdą na te metalowe części oraz capy od Line Styl'a i nie będą spadały?
2. Czy mody będą ładnie wyglądały, specialnie wybrałem czarne body i białe gripy. A może ktoś ma pomysł jak upiększyć jeszcze te mody.
Z góry dzięki
EDIT: Ma ktoś jakiś kod rabatowy do PF?
_________________ HA GAY!!!
Ostatnio zmieniony przez Rabaan |1 Lis 2015|, o 13:52, w całości zmieniany 1 raz
1. Powinny wejść. Jeśli będą za duże, to zawsze możesz obkleić rurki line style taśmą żeby były grubsze.
2. Wyglądać może ładnie, chociaż ja bym się osobiście chyba nie zdecydował bo mody o czarnym body trochę gorzej widać. Znaczy oczywiście działają i dużo ludzi je lubi, ale ja odczuwam jakby spadek kontroli przez to że gorzej widzę pena. Możesz spróbować, ale miej to na uwadze, może dołóż parę złotych i dokup też białe body na wszelki wypadek.
Btw line style mod to niezbyt fajny mod do kręcenia. Najwyżej do rekordów spinów, ale przy zwykłym kręceniu jest troche niewygodny przez zwężające sie body.
Dzięki
Co do białego body to musiał bym kupić 2 piraty żeby capy były identyczne. Ale dzięki za uwagę i zmienię kolor body na biały a gripy może na czarne lub niebieskie żeby pasowały pod niebieskie capy pirata.
Co do Line Styl'a to zrobiłbym go tylko po to żeby wykorzystać długopisy i mieć moda na zamiane.
Nie no nie ma co chyba drugiego Super Pirata kupować. Sailor wprawdzie całkowicie nie zakryje capa (zostaje pare milimetrów), ale możesz tam dać jakiś pasek innego gripa albo nakleić trochę taśmy izolacyjnej.
No dostałeś dwie różne, subiektywne opinie, ale liczy się tak naprawdę twoja, a bez sprawdzenia to jej sobie nie wyrobisz. Zaszalej te 4,50 i weź sobie dwa xD
Trudna decyzja... w końcu mogę przegrać miliony złotych. Dobry pomysł Tylko problem w tym jakiego koloru gripy wziąć. Ale to już namyślę się sam dzięki za rady ;P