Jakie macie deski, co umiecie, jakie macie skateparki i czy w ogole ktos na PPP bawi sie Fingerboardem, ja jeszcze jakis czas cwiczylem non stop ale pen spinning bardziej mnie wciągnąl i jakos przestalem, wczoraj znow wyciągnąłem deseczke i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ja mam blat Elementa Natas Kaupas ale gumki od traków mam zajechane do tego klucz mi się połamał. Ogólnie nie jeżdżę. Kupiłem jeszcze jak jeździłem na desce.
Kręcę od: 2009-2012 i 2014- do teraz
Ręka: Prawa
Wiek: 32 Posty: 152 Skąd: Oleśnica Handel: 100% (+11, 0, 0)
Wysłany: |29 Mar 2009|, o 08:18
Ja się kiedyś w to bawiłem, ale nie długo. Mam deseczkę TechDeck Elemental jakąś. Nie znam sie na tym już xDD Spinning fajniejszy ale w sumie fingerboarding też fajna sprawa.
Ja się kiedyś bawiłem I od poniedziałku zamierzam znowu (muszę sobie kupić dechę ;p)
Kiedyś z bratem robiliśmy dechy z tektury, którą zalewaliśmy super glue co by ją utwardzić . Na spód grafika wydrukowana z plików z THPS 3 :D. Traki z modeliny, za kółka służyły roleczki z kaset magnetofonowych i jazda . Na wierzch oczywiście papier ścierny. Powiem że takie deski, ze zwykłego kartonu są bardzo wytrzymałe - swego czasu stawałem normalnie na taką i nic się nie działo. Potem jakoś przestałem.
Ze 2 lata temu kumpel wygrał taką deseczkę zabawkową, sam plastki ale w zestawie kółeczka, kluczyk, śrubokręcik więc elegancko . Postanowiliśmy jeździć więc ja zakupiłem taką z zabawkowego za 4 zeta. Dawały radę powiem wam . Ale taki męć ode mnie z klasy rozwalił mi traka i na tym się skończyło ;p.
Jutro zamierzam iść do sklepu i kupić taką za 2,50 . Na początek zdecydowanie wystarczy.
Z trików umiem manuala xD. Nie no ollie całkiem wysokie kiedyś umiałem, teraz tak średniawka, kickflipa, varial kicflip, czasem shove it i inne flipy. Fingerparku na razie nie mam ale chyba sobie jakiegoś boxa zrobię.
Kręcę od: 03-03-2008
Ręka: Prawa
Wiek: 30 Posty: 499 Skąd: Warszawa Handel: 100% (+74, 0, 0)
Wysłany: |29 Mar 2009|, o 13:20
Mam pierdyliard fingerboardów, parę rurek, boksów. Nie bawię się w decki własnej roboty, itp. Już nie jeżdżę. Wolałem jeździć na flacie.
Jak komuś się zgubiły montażówki albo traczki się zniszczyły, to PW do mnie, chętnie sprzedam xd
Ja jeżdżę ale rzadko. Mam decka Rusties, kółka - streety z GF. Trucki z MITTa. Dość dobrze mi idzie. Ogólnie to fajna rzecz, bo fajnie się gra w Game of Skate coś jak Tack on. Tylko 2 osoby grają. Tylko, że na lekcji bardzo to słychać jak się trickuje.
Ostatnio zmieniony przez Maniek |2 Paź 2010|, o 15:16, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: [przerwa] IX 2010
Ręka: prawa/right
Wiek: 29 Posty: 139 Skąd: z nieniacka Handel: 100% (+9, 0, 0)
Wysłany: |5 Gru 2010|, o 17:24
Ahh te czasy... Śmiagałem na fingerboardzie ponad rok.
Tu macie mój stary filmik
Na filmiku użyty jest fingerboard:
Deck-Alfa g2
trucki-GF
koła-gf na łożyskach 7.5 vert peek
tuning-gf
Wersja HQ na YouTube
W [yt][/yt] wstawiaj tylko to co jest po znaku "=" w linku.
Maniek
_________________ Słońce grzeje je je je je je je ^^
Ostatnio zmieniony przez Maniek |6 Gru 2010|, o 18:11, w całości zmieniany 1 raz