Wysłany: |25 Lut 2015|, o 23:43 SLOT Art Festival 2015
Czym jest SLOT? Niesamowitym festiwalem w Lubiążu, koło Wrocławia, który w tym roku odbędzie się w dniach 7-11.07. Do końca lutego trwa pierwsza tura zakupu karnetów, wtedy są one najtańsze. Więcej szczegółów znajdziecie tutaj.
O Slocie słyszałem kilka lat temu, ale wybrałem się dopiero w zeszłym roku. Bardzo mi żal, że wcześniej się nie ruszyłem i na pewno na tegoroczną edycję się wybieram. Tam pierwszy raz brałem udział w fireshow, jeździłem na monocyklu, brałem udział w warsztatach z le parkour, z robienia recyklingowych instrumentów, czy z języka migowego. Jest tam też mnóstwo koncertów mniejszych i większych, w totalnie różnych klimatach. Tutaj możecie zobaczyć kilka nagrań z 2014.
Mogę od razu powiedzieć, że chcemy się zjawić na Slocie jako prowadzący warsztaty. Czy nie stanie nam nic na przeszkodzie pokaże czas, ale sądzę, że w niedługim czasie będę mógł potwierdzić wam tutaj nasze warsztaty.
Jeżeli uważacie, że karnety są drogie, to możecie zawsze spróbować wziąć udział jako wolontariusze. Pod tym linkiem znajdziecie informacje dotyczące wolontariatu. Możliwe, że będą tam informacje jeszcze z zeszłego roku, ale nie sądzę, by coś się w temacie zmieniło poza datami.
To już oficjalne - będziemy prowadzić warsztaty na Slocie.
Jako prowadzący jedziemy ja i Rarka, będziemy prowadzić warsztaty po 1,5h każdego dnia festiwalu.
Wszystkich was zaś zapraszam do pojechania z nami jako uczestnicy - mogę was zapewnić, że jedyne czego będziecie żałować to to, że dopiero w tym roku się na Slot wybraliście.
A tutaj macie ogólną listę warsztatów, które będą się odbywać na tegorocznej edycji Slot Art Festival - http://slot.art.pl/pl/pro...spis-warsztatow Sporo jest rzeczy kuglarskich.
Taaak, gdybym wiedział kto jeszcze zgłasza warsztaty to odpuściłbym sobie wypełnianie wniosku.
Ale mimo wszystko, dobrze że penspinning w końcu na slocie się pojawi. Zawsze wydawało mi się, że idealnie by się wpisywał w warsztatowy klimat, a i te kilka razy kiedy mnie ktoś z penem złapał, wiązały się z mega pozytywną reakcją.
Powodzenia i ogromu cierpliwości życzę - na pewno się przyda
Wróciłem ze Slotu wczoraj w nocy. Zainteresowanie naszymi warsztatami było bardzo duże. W informatorze podaliśmy, że przyjmiemy 40 osób jednorazowo, sprzętu do kręcenia mieliśmy dla osób 60 i brakowało - musiałem wygrzebywać coś ze swoich zapasów. Mam nadzieję, że część osób będę mógł zobaczyć tutaj, na forum. Warsztaty za rok mamy właściwie zapewnione dzięki temu, jakie było zainteresowanie i zaangażowanie uczestników. Możliwe, że uda nam się nawet tak, że będziemy w stanie obsłużyć więcej osób.
Tym, którzy nie byli mogę jedynie powiedzieć, żeby nie popełnili tego błędu za rok. ^^