Temat o tegorocznej maturze jeszcze nie został założony, więc skorzystam z okazji ;d
Z czego zdajecie, na ile liczycie, jakie lektury na jutrzejszą mature z pola obstawiacie?
Ja oprócz obowiązkowych zdaję matme na rozszerzeniu, przydałoby sie miec co najmniej 65% z niej, i angielski rozszerzony, dla sprawdzenia się
Jutro liczę na Dżumę lub na Lalkę ;p
_________________ Skotee
Penspinning is protected by polish hand
Maturę mam już dawno za sobą, ale mam przeciek co będzie na rozszerzonej fizyce:
Doskonale czerwony Kapturek idąc lasem spotyka wilka. W koszyczku Kapturek ma n+1 protonów i n neutronów. Zderzają się one ze sobą doskonale sprężyście i zbliżają do domku babci po quasi sinusoidzie z pulsacją kątową ω. Jeżeli domek babci jest bombardowany bozonami z dwururki gajowego, uzasadnić, dlaczego oczy babci powiększyły się k-krotnie.
UWAGA: w chwili k-tego wystrzału wilk zróżniczkował las po czasie. Wilk jest nierozciągliwy i przesunięty w fazie o π/2 względem gajowego. Oblicz impedancję układu wilk – czerwony kapturek – dwururka.
Jak Ci większość tegorocznych maturzystów powie, faktycznie trudna w porównaniu do zeszłych lat. Angielski ustny na 80%, a polski mi nie przypasował, tylko 45%. Pozostaje czekać na 27 czerwiec teraz, czyli resztę wyników, tym razem pisemnych matur
_________________ Skotee
Penspinning is protected by polish hand
Kręcę od: 26.02.2010
Ręka: Prawa
Wysłany: |6 Cze 2014|, o 22:57
Angielski 29/30
Polski 20/20
Pisemne bez niespodzianek.
_________________ ,,Bywasz piekącym jadem trollów
Na internetowym forum
Wiwat Polonia frustrata!
Wiwat dąs psychopata