Nie ma tam żadnych błędów ortograficznych, oprócz przecinków. Widzę, że jak kiedykolwiek ktoś ci podpadnie to od razu go próbujesz zasadami ortografii i pisowni skarcić. Dla mnie to jest żałosne, ale to jest tylko moja opinia. Twój ładny styl to jest : penspinner z mxem ( najlepiej ) kręcący szybko i płynnie ( taki typowy Japoniec ). Sam wiem, że oni są zajebiści, ale jest też drugie kryterium SKILL. No i co jakoś taki Nadhif czy Far mają chu***e style zgadzam się, no ale co z tego skoro osiągają takie wyniki jak zwycięstwa na WC. Akceptuje to że tobie spodoba się tylko gość z ładnym stylem i inni będą poddani krytyce, jednak polecam docenić inne kryteria także i NIE OCENIAĆ TAK OSTRO ponieważ to na pewno im nie pomoże, a tylko ich zniechęci(nie mówię o sobie hejtuj mnie do woli). Nie mam nic do Ciebie i proszę bez komentarzy " Chu***e nie głosuje" albo " Nie będę z tobą gadał dlatego, że nie umiesz we właściwych miejscach postawić przecinku". Amen
Aczkolwiek mówienie, że Far i Nadhif mają chujowe style to nie jest prawda. Bo można mieć skill i styl. Jakbyście się przyjrzeli to supawit ma niesamowity styl, tylko ludzie patrzą na skill u niego. A Maksym ma brzydki styl bo z lagami i chaos . A Silus weź popraw kąt by tam nie było syfu.