jak chcecie to możemy poczwórna walkę zrobić bo ja chętny
_________________ _______________________________________
Intel Core Quad 8400, 8gb ram, radeon 7850. Piszę poprawnie po polsku.
Dla 90% graczy liczy sie grafika, jeśli jesteś w pozostałych 10 wklej to do opisu.
Kręcę od: Stycznia 2010
Ręka: prawa
Wysłany: |10 Cze 2012|, o 18:03
Dobry batyl.
Silus: W pierwszej chwili nie wiedziałem o co chodzi. Chciałbym na Ciebie zagłosowac, szkoda że nie można Kreatywne przejście, ładny styl, do tego płynnie wykonane. Kawał dobrego spinningu.
Paijan: też miło zaskoczony jestem. Nie kojarzyłem wcześniej, a tu też nienaganne przejścia. Troszkę płynnośc ogarnij i też miodnie.
maj0nez: Z tego co widzę to kręcisz pół roku. Jak na ten czas, w porównaniu do spinningu Twoich przeciwników po ich czasie, nie uciekają Ci. Także rozwijasz się w dobrym tempie, w dobrym kierunku idziesz. Jest nawet dobra płynnośc jak na ten czas i kreuje się styl. Keep spinning.
Kozyr: Jak na ten czas też zajebiście. Trochę mało kreatywności patrząc na poprzednie combo. Zadowalająca jest płynnośc i wyczuwam dobry styl, jak będzie Ci się chciało ciągle kręcic. Tylko trochę większy zasób tricków się przyda i ciekawe ich połączenie. Nie bój się też slotu 34.(nie mówię, że w ogóle nie używasz, bo używasz, ale częściej tam mógłbyś pospinninc.)
Tak więc na prawdę miło zaskoczony jestem. Battle w całości na +. I ten no. Kręcicie dalej, bo forum coraz bardziej umiera
Silus fajne combo, niezla plynnosc pare ciekawych kmin no i te walone palmspiny ktorych nigdy nie ogarne xd
Co do sb to tak tylko powiem ze to jedyne od dość dawna moje combo ktore mi samemu sie podoba xd
madżones fajnie że jak na taki krótki czas masz sporą płynność(no tam jeden lag był), tylko nie bój się używać baków/aroundów w środku comba A no i finisz cienki xd
Kozyr tam wiadomo że wyje..chanie tylko, jak już ci zwracano uwagę, małe zróżnicowanie kmin. Nie wiem jakiś slot 24, baki w palm upie wiecej aroundów albo power(tylko nie za dużo xd). A no i fajnie że się nie boisz slotu 34
Późniejsze gowno -.- ? Po palmspinach nie ma żadnego tricku a jak gownem nazywasz np. Mirrored powerpass to nie wiem jaki poziom ma mieć to forum po 1,5 roku kręcenia.