Nadchodzi czas, w którym PPP ma znowu powalczyć o respekt wśród innych boardów.
Z dniem dzisiejszym macie możliwość zgłoszenia chęci reprezentowania Portalu Polskich Penspinnerów na Penspinning World Cup 2012.
Ci, którzy chcą pokazać światu jak teraz kręcą Polacy, proszeni są o zgłoszenie się w tym temacie poprzez podanie linka do comba kwalifikacyjnego (nagranie własne, nie starsze niż miesiąc). Zgłoszenia będą przyjmowane do 6 stycznia.
Reprezentanci zostaną wyłonieni przez Ikony.
Możecie dyskutować w tym temacie.
Zapraszam!
Ostatnio zmieniony przez Rude Boy |23 Gru 2011|, o 21:29, w całości zmieniany 1 raz
nagrałem, by szpanować, że byłem brany pod uwage przy wyborze kandydatów do reprezentowania Portalu Polskich Penspinnerów na Penspinning World Cup 201p 2012
Kręcę od: Stycznia 2010
Ręka: prawa
Wysłany: |6 Sty 2012|, o 17:19
Czuję, że coraz bardziej lubię mój spinning. Teraz tylko używać kminy i myślę, że za 2lata(bo chyba co 2 jest WC), idę na WC :] W tym tylko przy okazji wrzucam, bo i tak miałem nagrać ogólnie combosa ^^ Ale podoba mi się, yoł.
Kręcę od: IX 2008
Ręka: Prawa
Wiek: 32 Posty: 1006 Skąd: Gdańsk/Wwa Handel: 100% (+285, 0, 0)
Wysłany: |7 Sty 2012|, o 13:27
Juz nie przesadzajmy. Smutne jest to, ze nasi czolowi penspinnerzy nie moga wziac udzialu w mistrzostwach, ale poddawanie sie to chyba najgorsze wyjscie. Wielu penspinnerow z PPP zrobilo sobie przerwe od penspinningu i juz do niego nie wrocilo, a na pewno nie na tak wysokim poziomie jaki reprezentowali wcześniej. A robienie sobie przerwy dla całego PPP, które i tak już ledwo kwiczy(, bo liczba czołówki penspinnerow, ktora odchodzi na emeryture rosnie wykladniczo, nowych penspinnerów jest coraz mniej i brakuje ciekawych rozmow na forum) to błąd. Nic z tego dobrego nie wyniknie. Nawet jesli mielibyśmy wystawić Klapcia, czy Maksyma to dajmy z siebie wszystko i zaprezentujmy się z jak najlepszej strony. Oczywiście, że odstajemy od czołówki(Tajlandia, Japonia, UPSB), ale nadal są boardy, ktore sa w naszym zasiegu(Hiszpania czy Rosja).