Misiaczki, każdy kto jest zainteresowany treningiem niech napisze w tym temacie czego chciałby się nauczyć w najbliższym czasie. Postaramy na tej podstawie przygotować wam kminy na pierwszą rundę, po której wybierzecie swoich trenerów.
Piszcie tutaj do najbliższej niedzieli.[color=cyan][/color]
Ostatnio zmieniony przez Maniek |2 Paź 2011|, o 18:05, w całości zmieniany 2 razy
Dzisiaj każdy z trenerów założy temat z własnymi kminami. Waszym pierwszym zadaniem będzie wybrać 2 spośród wszystkich przedstawionych i nagranie ich. Będziecie mieli na to tydzień czasu. Po zrobieniu tego będziecie mogli wybrać kto, zostanie waszym głównym trenerem.
Ja to chciałbym się nauczyć jakiś kreatywnych przejść, dynamicznych zmian kierunku, wipsy jakoś lubię ostatnio, w ogóle wszystkiego po kolei. Zdaję się na łaskę trenera...
Edit: Pan niżej mi przypomniał, że mi tez brakuje finisherów. mówił też o koksie, mnie w sumie też trochę takowego nie zaszkodzi ;p
Tyle.
Ostatnio zmieniony przez Dejv |8 Gru 2011|, o 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: XI 09
Ręka: Prawa
Wiek: 28 Posty: 197 Skąd: Wodzisław Śląski Handel: 100% (+13, 0, 0)
Wysłany: |8 Gru 2011|, o 21:03
Ja bym chciał się uczyć prostych, a zarazem ładnych przejść, żebym mógł je używać w połączeniu z innymi trickami. Trochę koksu też nie zaszkodzi, bardziej urozmaiconych finisherów mi brakuje ostatnio.
Kręcę od: 02.11
Ręka: Prawa
Wiek: 30 Posty: 69 Skąd: Nowy Sącz (Rytro) Handel: 100% (+10, 0, 0)
Wysłany: |12 Gru 2011|, o 17:09
A więc przepraszam za spore opóźnienie, ale niestety nie miałem dostępu do internetu od 7 do teraz. Sory. A chciałbym się uczyć ładnych i stylowych ( kocham japońców i szarpany spinning) przejść przede wszystkim. Nie zależy mi specjalnie na koksie, lepsza kreatywność!