Kręcę od: styczeń 2010
Ręka: prawa
Wysłany: |4 Sty 2011|, o 21:35 Miss PPP
Konsumując Milky way'e i rozmyślając nad tematem dychotomii dobra i zła, razem ze Szczakiem wpadliśmy na dość śmieszny pomysł zorganizowania czegoś na kształt wyborów Miss.
Jak chyba każdy się domyśla, konkurs dotyczyłby żeńskiej części forum. Oczywiście każda kandydatka musiałaby wyrazić zgodę na uczestnictwo
Myślę, że mogłoby być ciekawie.
Pomysł jest w fazie gluta któremu trzeba nadać jakiś kształt, więc wyrażajcie swoje opinie.
(W szczególności o opinię proszę płeć piękną.)
Dość śmieszny pomysł, ale muszę przyznać bardzo fajny. Życzę wam powodzenia w organizacji Miss. Myślę więc jestem, nie no chłopaki nie róbcie czegoś w stylu MP bo będzie
głupio jak jak ktoś zrobi hai tue i wygra .
Panowie powstrzymajcie się z zboczonymi komentarzami.
Up:
jak zaznaczę w profilu że jestem kobietą to też mogę uczestniczyć
_________________ Mroczny nie jestem
Ostatnio zmieniony przez Parch |4 Sty 2011|, o 21:45, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: Październik 2010 (Fundamentale od 2007)
Wiek: 28 Posty: 116 Skąd: Gogolin Handel: 100% (+1, 0, 0)
Wysłany: |4 Sty 2011|, o 22:26
Pomysł fajny, jednakże czuję, że nie wypali Po pierwsze: jest mało dziewczyn jak mówicie. A nawet jeśli jest dużo, to nie widzę, żeby się udzielały. A nawet jeśli się udzielają, to wątpię, żeby wzięły w tym udział
_________________ あなたは、トランスレータを投げた場合、それはあなたが馬鹿をしていることを意味します – breakdown mojego najnowszego comba o/
Nowy kanał na YT!
[/b]
Kręcę od: II 2008
Wiek: 32 Posty: 1094 Skąd: Lublin Handel: 100% (+12, 0, 0)
Wysłany: |5 Sty 2011|, o 10:36
taaa na bank
jak chcecie pooglądać sobie panny to wyjdźcie gdzieś z domu na jakiś balet, a nie organizujecie konkursy miss po to żeby ślinić się przed monitorem...
Mogę dołączyc :P ? jeśli będzie troszkę tych dziewczyn to i ja mogę pare fotek wrzucic chyba ze jestem za mloda by brac udzial ;p a dziewczyn jest sporo np. asiek99, Flejm, klla i wiele więcej
taaa na bank
jak chcecie pooglądać sobie panny to wyjdźcie gdzieś z domu na jakiś balet, a nie organizujecie konkursy miss po to żeby ślinić się przed monitorem...
Osobiście nie mam zamiaru fapić, ale chciałbym zobaczyć twarze penmacherek na ppp.
Down: ja bym na ciebie głosował, nie fochaj siem :<
Ostatnio zmieniony przez Rafik |5 Sty 2011|, o 16:12, w całości zmieniany 1 raz