Wiek: 27 Posty: 285 Skąd: we mnie tyle siły? Handel: 100% (+14, 0, 0)
Wysłany: |8 Maj 2010|, o 20:05 dzidek
Jou.
Po świętach Bożego Narodzenia w zeszłym roku postanowiłem nagrać własne solo. Trochę czasu mi z tym zeszło ale jest efekt Dziękuje szczególnie qstrze, Frasiowi i Crossowi za to, że nagrali dla mnie film, MMsowi który kiedyś pokazał mi co to penspinning
Oczywiście FPA i innym drużynom też ślę pozdrowienia :p
Nie będę wiecej spamował i daję film!
Edycja fajna . Dzidek początek pierwszego comba jest extra, zajebisty Ale potem trochę zepsułeś combo ale i tak ładnie . Emboss ? . Muzyka spoko. 5 bustów tez niezle . Reszta comb też dosyć fajna Frasio super też zakręcił . Ogółnie solo fajne
Kręcę od: Koniec lutego / poczatek marca 2009.
Ręka: Prawa / Right
Wiek: 32 Posty: 777 Skąd: Neuss /WaWa/Edynburg Handel: 100% (+5, 0, 0)
Wysłany: |9 Maj 2010|, o 22:09
Za duzo chargy Thumb COS.
Za duzo passow.
Za duzo lagow.
Za malo kreatywnosci.
Ale suma sumarum ladnie, masz przyjemny dla oka styl , lamisz w CS , i bylem pozytywnie zaskoczony ogladajac to solo. Popracuj nad katem kamerki. Fajowo by bylo, jakbys wyzej kamerke postawil. Popracuj tez nad uzyciem thumba w combosach, a raczej zredukuj to. Postaraj sie jakies bardziej wymyslne hybrydki dawac i bedzie majonez ^^
Kręcę od: 404 Not Found
Ręka: lewa
Wysłany: |12 Maj 2010|, o 20:33
Solo całkiem przyjemne i muzyka ładnie spaja całość. Nie podobał mi się jeden kąt, gdzie było zbyt ciemno i często wylatywałeś dłonią poza kadr. Z gościnnych występów fajnie wyszedł qstra choć reszta też niczego sobie. Ogółem fajnie i propsy i nach i ta. Pozdro