1. Uni Signo Tipy 2. Capy od Sailor'ow 3. Cartoon Comssa/Comssa/Color Twin/KeiCho KeiTyo Pen
1. Najpierw lapiemy sie za capy od Sailor' ow i wyrywamy gorna, kolorowa czesc capa. Nastepnie wyjmujemy z gornej czesci gumke.
!OSTROzNIE W GUMCE MOzE BYc TUSZ!
2. Nastepnie bierzemy do reki pilniczek/papier scierny i pilujemy gorna czesc capa, aby tip wszedl ladnie.
3.PoĹşniej bierzemy klej i lejemy odrobinke na gorna czesc capa, aby przykleic tip'a.
4. Nastepnie wybieramy 3 gripy w roznych kolorach i wycinamy 4 ringi po 2 w jednym kolorze, 4 ringi po 2 w innym kolorze i 8 po 1 w innym kolorze. PoĹşniej zamieszczamy je tak jak na zdjeciu. Na koncu wsuwamy gotowe capy na capy od Comssy i wala mozemy krecic.
mi sie wydaje ze sie skasowaly wszystkie posty z tego tematu oprocz postu skeletona xD a co do pena to nie przeszkadzaja ci te capy? nie sa troche za dlugie i za szerokie na ten korpus?
Jak dla mnie mod jest bardzo dobry. Kreci sie wysmienicie ale jest on troche ciezki i po dluzszym kreceniu palce zaczynaja nieĹşle bolec. Najlepiej na nim wychodza mi.... wszystko mi dobrze na nim wychodzi .
_________________ I love Peem.
...bust ~ bust aerial ~ bust ~ bust aerial ~ bust ~ bust aerial ~ bust...
Jeżeli masz dostęp do outsertów BusterCyl Peem Version to zapraszam do napisania PW (CHĘTNIE KUPIĘ!)
Ostatnio zmieniony przez Maniek |7 Lip 2009|, o 13:12, w całości zmieniany 1 raz
Mod jest super,kręce nim najczęściej i najwięcej tricków sie na nim nauczyłem.
Skeleton,jako że jesten jeszcze żółtodziobem jeśli chodzi o "sklejanie" modów,potrakruj to jak sugestie:
Czy nie warto tylko UCIAĆ tą kolorową częśc na capie. Ja tak zrobiłem i kręci mi się lepiej niż z tipem. Szczególnie przy infinity.Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia;]