Z powodu nadmiaru spamu w dziale przedstaw się dział tamten został usunięty. Od dzisiaj przedstawiać można (ale nie trzeba) tylko w tym temacie! Każdy może napisać JEDEN post umieszczając w nim informacje na temat swojej osoby. Jeśli nie zamierzasz opisywać siebie lepiej w ogóle nie pisz. Nie dopuszczalne jest bezsensowne powitanie kazego nowego w stylu "witamy", "witam, życzę dużo cierpliwości do nauki tricków" itd. Za taki post nagrodzę autora/-ke ostrzeżeniem!
Hej, jestem Olga, mam 12 lat i kręcę, od niecałych 2 tygodni.
O Penspinningu dowiedziałam się z innego forum Interesuję się także informatyką i grafiką komputerową
Kręcę od: rok może
Ręka: już żadna
Wiek: 29 Posty: 2 Skąd: ZADUPIE KOŁO KRAKOWA Handel: 0% (0, 0, 0)
Wysłany: |15 Mar 2010|, o 14:08
YO Meny, jestem Kuba mam 14 lat ( w tym roku kończe), kręce od roku choć średnio mi to wychodzi, natomiast interesuje się informatyką, elektroniką, fotografią, fizyką, chemią, filmem głównie montażem ( gdyby ktoś chciał profesjonalnie wmiare złożony film np. z swoim logiem w znaku wodnym czy ze swoim avaterem w wow tle z lewej strony czy cóś śmiało pisać) korekcją zdjęć, grami noi ich recenzowaniem, opisywaniem itd. Do grona tego forum nijako przymusił mnie nijako geecko.
Ni mogłem znieść kiedy całem czas gadał o modach i sam zaczołem pokusiła mnie głównie możliwość zarobienia kasy na modach
. PolishRules
_________________ Hajtosek gamerofzagacie.blox.pl
Polonia54 youtube
Mogę zmontować komuś filmik jeśli ktoś chce.
Porady tutoriale sprzętowe na kanale youtube i
na gg
Kręcę od: 15 listopad 2009
Ręka: prawa
Wiek: 30 Posty: 157 Skąd: Zielona Góra Handel: 95% (+19, 0, -1)
Wysłany: |15 Mar 2010|, o 21:21
Cześka. Jestem Dawid. Kręcę od 3 miechow i wychodzi mi to dobrze (bakfall itd ). Mówią mi Dawid noł lajfer i Majk. Jestem z Zielonej Góry. Chodzę do 2 gim do klasy z Zixco (nubek zaraz wydaje 1 yeahr combo). Uwielbiam sport. Jak macie cos ciekawego, jakies zajecie to piszcie na pw. xD pozdrawiam.
Kręcę od: 21 marca 2010
Ręka: prawa
Wiek: 32 Posty: 39 Skąd: Orzesze - Zawiść Handel: 100% (+7, 0, 0)
Wysłany: |21 Mar 2010|, o 18:48
Hej, jestem Ania, siostra Radziow96. Meeting w Krakowie w marcu zainspirował mnie do rozpoczęcia treningu Chodzę do tej samej szkoły co mój brat, Żółty, Tażan i Danut (POSM w Katowicach) Gram na skrzypcach (na co sam nick wskazuje ), fortepianie, gitarze basowej i śpiewam... Moją pasją jest muzyka - klasyczna, filmowa, metal (przeróżne jego odmiany) i trochę jazzu oraz bluesa pozdro \m/
_________________ "Wszystkiego można się nauczyć."
Powitać!
Jam jest czternastoletni jeszcze Mikołaj z Sułkowice (taka wiocha oddalona 30 km od Krakowa na południe). O PS wiem od kumpla zwanego Mapetem (maturę w tym roku pisze). Kręcę jak widać po lewo od wakacji 2008 jak to wracałem z w/w osobnikiem z biwaku harcerskiego i coś zapodał o chłopaku siostry że kręci i mu idzie
Przez pewien czas mnie to interesiło, to fundamentali się nauczyłem (poza FP) i tak kręcę na lekcjach z nudów... Ostatnio pomyślałem, że się czegoś nowego nauczę i oto jestem
//EDIT:
A! Zapomniałem! Słucham polskiego Reggae i Ragga (Raggamoova, NDK, Habakuk, Maleo, Vavamuffin) i najlepszych Rage Against The Machine!
Ostatnio zmieniony przez Komiłaj |27 Mar 2010|, o 18:24, w całości zmieniany 1 raz
...i tak oto przybyl na swietlistym rumaku.. ehkem
Czesc jestem Radek, mam 16 lat ,kręce(pije;f) od listopada 09 ( AA;d )
Zwa mnie Morvin. Pochodze z osady zwanej Krasnystaw (chwila do Zamoscia, dwie chwile do Lublina) Lubie penspinning,patykspinning, kabanosspinning i inne pochodne ;P Pozatym lubie dobry film, dobra muzyke (reggae), dobre gry, dobre piwo ;d i wszystko inne co jest dobre lubie tez bo jest to dobre a ja na ogol dobre rzeczy lubie.
_________________ To nie jest tylko głos betonowych osiedli Sami nie wiemy dokąd jeszcze będziemy biegli
My chcemy tylko żeby ludzie sami dostrzegli Kiedyś będzie nas więcej!
Ostatnio zmieniony przez morvin |27 Mar 2010|, o 20:06, w całości zmieniany 1 raz
Mam na imię Maria. Mam 16 lat. Kręce niby od kilku miesięcy, ale głównie na lekcjach, ponieważ pomaga mi to się skupić. Niezbyt wychodzi mi kręcenie, ale powoli, powoli Maria wypływa na głębszą wodę
Po za penowaniem interesuję się tańcem (tańczę 11 lat. jazz, modern, balet), trenuję judo (rekreacyjnie), uwielbiam czytać książki (ostatnio nawrót Lema, ale i literaturą piękną nie pogardzę, bo Słowacki wielkim poetą był). Uwielbiam poetykę i retorykę. Lubię rozliczać stopy metryczne w wierszach.
Nie lubię siebie opisywać, nie znam swojej definicji.
Jak widać z opisu jestem w klasie matematycznej
_________________ „Gdy byłeś młody, chodziłeś dokąd chciałeś,
gdy będziesz stary, kto inny cię opasze.
I poprowadzi dokąd ty nie chcesz”.
i Piotr usłyszał słowa: „PÓJDŹ ZA MNĄ!”
Ostatnio zmieniony przez Homo ludens |12 Kwi 2010|, o 13:03, w całości zmieniany 1 raz
Witam !
Jestem Vimsar ( dla znajomych German ;D) interesuje sie muzyka. Krece od niedawna . Do tego sportu wciągnął mnie sasiad HeviŁoś i spodobał mi sie (Penspinning oczywiscie :> ) .
Pozdro All.
Hej ; ) . Jestem Asia, mam 14 lat i jestem z Wałbrzycha ^^ .
Kręcę od niedawna, praktycznie dopiero zaczynam. Zostałam zarażona tym 'sportem' przez kolegów. Uwielbiam słuchać muzyki reggae <3 i dobrze się bawić.
Penspinning strasznie wciąga : D
Bless!!!<3.
Siema jestem daniel z Tarnowa kręce od 18 Marzec 2010r. o penspinning dowiedziałem sie od kumpli ze szkoły. Penspinning bardzo mnie wciągneło i jak narazie dobrze mi idzie ...
Kręcę od: ok. III 2010
Ręka: Prawa
Wysłany: |16 Kwi 2010|, o 18:48
Witam All!
Jestem studentem PJWSTK w Wawie. Niedawno wciągnąłem się w penspinning i podoba mi się to coraz bardziej. Interesuję się informatyką, uwielbiam amerykański rap, itd...