Wysłany: |25 Lip 2007|, o 09:36 PPP Promo - czy jak je tam nazwac...
Czekam na:
1. Propozycje tytulu:
- PPP Promo #1 czy moze PPP Promo #3 (1 - bo pierwszy film z Promo w tytule, 3 - bo to trzeci film),
- moze byc cos innego (np. zwiazane z tytulem utworu),
- a moze sam cos innego wymysle.
2. Propozycje muzyki:
- odpadaja prawieindentyczne muzyczki jak z koreanskich filmow,
- jesli ktos nie moze dostarczyc mp3 do zlozonej propozycji - niech lepiej nie sklada propozycji.
3. Filmy:
- max 2 od krecacego,
- max 20 sek. combos,
- tylko dobra jakosc,
- tylko wyselekcjonowane wczesniej comba,
- konkretne filmy wybiore sam! wedle mojego gustu i oceny,
- wybrac moge 2, 1, 0 filmow od danej osoby,
- termin - dajmy na to do konca sierpnia (ale kto pierwszy ten lepszy - jesli nie bede mial nic lepszego do roboty i zrobie film wczesniej),
- termin moge jeszcze zmienic,
- w nazwie nadeslanego filmu musi znalezc sie nick krecacego.
Filmy wysylac na adres: qmpb @ o2 . pl lub rapidshare.
Ewentualne PW tylko na forum, na portalu sie nie loguje.
Powyzszy post moze sie jeszcze zmienic.
_________________ Pentrix dla każdego!
Ostatnio zmieniony przez Hakan |27 Lis 2007|, o 14:43, w całości zmieniany 1 raz
W.g. mnie PPP Promo #1 bylo by lepsze , bo to bedzie chyba pierwszy trailer w ktorym zostana wybrane najlepsze filmy, a nie filmy wszystkich co nadesla
Co do muzyki to nie wiem , moze dac Fatboy Slima? Czy techno odpada :> ?
Mozna tez pojsc na calosc i dac "Jestes szalona" ^^, albo Rubika :F
Kręcę od: VII 2006
Ręka: prawa
Wysłany: |25 Lip 2007|, o 10:31
#1: PPP Promo #1.
#2: Techno/hip-hop/inne disco-polo calkowicie odpada IMO. Najlepiej cos instrumentalnego, podobnie jak w pierwszym filmie.
#3: Co to znaczy "dobra jakosc"? 320x240? 640x480?
1. PPP Promo #1
2. Fajne nawet to co FeniX dal. PoĹşniej sam moze cos poszukam.
Edit 2. http://pl.youtube.com/watch?v=YPrE4sEG7U0 Piosenka mi sie podoba, ale nie wiem czy do PS pasuje. Innego filmiku nie znalazlem na yt. Tytul Rie Fu - Decay ( English Version ).
Ostatnio zmieniony przez Halvir |25 Lip 2007|, o 11:11, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: I 2007
Ręka: prawa
Wiek: 34 Posty: 659 Skąd: Częstochowa/Wrocław Handel: 100% (+63, 0, 0)
Wysłany: |25 Lip 2007|, o 11:44
tytul - PPP Promo 1st
muzyka - narazie nie mam pomyslu ale w najblizszych dniach cos znajde bo mialem pare pomyslow
dobra jakosc - taka jak moja (zart, tez spytam co to moze znaczyc)
Ad. "tylko dobra jakos" mniej wiecej wszyscy wiedza jak wygladaja filmy KRuqa a jak Asuki czy Theliana. KRuqa przejda na pewno (no chyba ze wykreci koslawego fingerpassa) a nad Asuka czy Thelianem bede musial sie mocno zastanowic...
Rozdzielczosc: i tak max na youtubach jest 320x240, no chyba ze ktos chce wersje download...