Wysłany: |3 Gru 2009|, o 20:57 [Zapisiątka] Gildor 1st
Zdrówko wszystkim!
Niniejszym prezentuję Wam mój pierwszy i najnowszy projekt kolabu, który mam nadzieję będzie całkiem niezłym filmem. Jeszcze 3 dni temu nic w moim umyśle nie wskazywało na to, że będę organizował takiż właśnie kolab, ale po zauważeniu takiego wydarzenia, jakim jest turniej 'European New Gen Cup' i po przeczytaniu kolejnej porcji wniosków po przegranej na WC stwierdziłem, że to całkiem ciekawa i niezła inicjatywa. Zapewne teraz w Waszych płatach mózgowych kołacze się pytanie - 'kurka, co ma piernik do wiatraka? Co to ma do tegoż turnieju i do tychże wniosków?'. I otóż jest i odpowiedź, równie trywialna jak pytanie: ludzi do tego turnieju trzeba jakoś wybrać, a oryginalnym i skutecznym będzie zrobienie w tym celu collabu, który przeprowadzi wstępną selekcję. A więc collab ten jest jedyną możliwością do zostania reprezentantem PPP w tych rozgrywkach ;o
Drugim powodem jest to, że wiele osób (nie tylko z zagranicy) twierdzi, iż PPP jest suabe, nie ma stylu i bla bla bla. Tym filmem chcę pokazać, że jest wprost przeciwnie! Dlatego oczekuję od Was, byście nagrali nie zlepek trików, chociażby jak najpłynniejszy, ale przemyślaną i pasującą do siebie całość, która będzie bardzo miła dla oczu. Stawiajcie na styl, ale nie zapominajcie o skillu (no i nie przesadzajcie z tym 'stylem'), jakieś skillzurskie rzeczy będą mile widziane (; No i miło by też było, gdybyście starali się kręcić kreatywnie, dawać jakieś nietypowe przejścia, rozkminy, używajcie głowy (dosłownie i w przenośni D:).
Jednakże jest jeden dość znaczny szkopuł. Mianowicie - dealine nadsyłania listy uczestników jest wyznaczony na 13 grudnia, zatem dedlajn na nadsyłanie filmów do kolabu musiałby być wyznaczony na... najbliższą niedzielę :/ Tydzień na edycję + wybranie ostatecznych ludków. Niedługo, nieprawdaż? Właśnie, dlatego staram się zmienić dedlajn chociaż na 21 grudnia, by mieć przynajmniej ten dodatkowy tydzień. Nie wiem, czy mi się uda, dlatego w razie czego już nagrywajcie, przygotowujcie kombosy, pożyczajcie aparaty, czy coś tam. Na zaś.
∫ <- lol, całkę mamy.
No dobra, pierdu- pierdu, a teraz garść konkretów:
-Edytor: Raeik z FPSB
-Deadline: 10 grudnia
-Jak nadsyłać filmy: upacie na jakiś niezły hosting (speedyshare.com i uploaded.to polecam) i wysyłacie link do mnie na PW
-Limit osób: ~8 + ja, Raeik i Raem
-Ważne: Błagam Was, starajcie się nie kręcić Busterami, chyba że będzie to zupełnie niezbędne.
-Gildor
-Raeik, jako edytor
-Raem
-Lawliet
-macioster12
-Fahrenheit
-Rouge
-Dawo
-Reyza
-Paveu
-Nadol
-Pieniek
-Frasio
-Matek
-Kanonier
-Rudy
-Pawlak
-Tratto
-loleq
-Phantom
-Krz
-Freestyle
-Cichy
-ShaiiboN
-Czesio
-sn00p Na żółto ludzie, którzy wysłali mi filmy
Tak więc pomyślnych lotów i niech Euler Wam sprzyja ( ƒ'(x) = x² + 2x - 8 D:).
Ostatnio zmieniony przez Gildor |11 Gru 2009|, o 14:51, w całości zmieniany 13 razy
No cóż, rzeczywiście mogłem napisać coś o tym, sory w takim razie. Jakoś o tym nie pomyślałem D:
A to kto się dostał do kolabu, to zobaczycie jak wyjdzie, nie będę Wam psuł niespodzianki.
[ Dodano: Sro 16 Gru, 2009 ]
No dobra panowie, jak możecie przeczytać Raeik chce listę ludzi na teraz, więc mój piękny plan poszedł w... las. Sam z szajbonem muszę wybrać, czy tego chcecie czy nie. Na European New Gen Cup dostali się:
Wybór był cholernie trudny, bo bardzo chętnie zobaczyłbym tam jeszcze Kanoniera, Rude Boya, Reyzę, Nadola, czy paru innych, ale jakoś wybrać trzeba było :/ Szajbonowi nie chce się uczestniczyć.
A kto się dostał do kolabu to zobaczycie, są jeszcze dwaj ludkowie oprócz wyżej wymienionych.