Soldat - dwuwymiarowa, shareware'owa komputerowa gra akcji dla wielu graczy przeznaczona na systemy Windows. Pierwsza wersja Soldata zostala wydana 9 maja 2002 r. przez Michala Marcinkowskiego - studenta informatyki.
Gre cechuje dynamika toczacej sie akcji, ktora toczy sie na 63 standardowo dolaczonych przez autora mapach i tysiacach dodatkowych stworzonych przez fanow. Obecna wersja, 1.4.1, posiada 7 trybow rozgrywki. Podczas gry mozemy skorzystac z 18 wspolczesnych broni do zwalczania swoich rywali. Gre bardzo latwo sie modyfikuje urozmaicajac ja miedzy innymi: zmodyfikowanymi ustawieniami broni, czy nowa grafika.
Gralem z kumplem, ktory jest jak mi mowil w jednym z najlepszych clanow na swiecie (wymiata z Baretta ^^). Gierka co chyba najwazniejsze stworzona jest przez POLAKA.
Ten kolega jest z Wormsow (nieĹşle wymiata i w to :>). Nie mam jego gg, a on jest ostatnio nieaktywny w Wormsy. Wiec raczej sie nie dowiem jaki to klan.
@Sollers:
No... On potrafil i z Baretta jak i z nozem albo chocby z M79.
Ciekawa jest tak bardzo nielubiana Tibia. Mimo swojego "graficznego uposledzenia" jest wciagajaca. CIPsoft odwala kupe dobrej roboty, gdyz gra caly czas sie rozwija. Jezeli odkryja jakis bug, jest on niemal natychmiast poprawiany.
Ręka: Prawa
Wysłany: |11 Lip 2007|, o 16:28
skoro ktos (Sollers ) wspomnial o tibi to ja sie odezwe gram w tibie teraz nie tak czesto jak kiedys moj brat jest prawie nalogowcem tibia bardzo wciaga P moze jak juz Sollers powiedziales grafika nie jest 3D ale ladne sa krzaczki potworki slabe animacje ale..
moj char to
http://www.tibia.com/comm...&name=Shan+unik
a char mojego brata to
http://www.tibia.com/comm...s&name=Leon+ace
Kręcę od: IV 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 32 Posty: 3080 Skąd: Radom/Lublin Handel: 100% (+37, 0, 0)
Wysłany: |11 Lip 2007|, o 16:48
Dla mnie Tibia to jeden wielki smiec. Grafika ktora kaleczy w oczy i w kolko bicie potworkow. Wyglad postaci wraz z lvlem sie nie zmienia, a kazdy mob jest podobny do drugiego. Takie moje zdanie, ale nie zdziwilbym sie jesli ktos myslalby inaczej . A jezeli ktos szuka dobrego mmorpg to neich pogra sobie w CABALA online (ktory teraz jest calkowicie bezplatny) lub poczeka jeszcze kilka dni na OB gry 2moons.