Wysłany: |11 Paź 2009|, o 18:51 [Speszjal Trejning]Rouge
Szemka.
Ten trening pomoże wyrobić dobry styl, jak i poprawić ewentualne błędy w kręceniu. Będzie Cię mam nadzieję także motywował do pracy. No i takie tam bla bla bla, przejdźmy do rzeczy.
1)Jak już pisałem w twoim solo - widać w wielu kombosach powtórki, które są chyba najbardziej irytogennym czynnikiem dla mnie. Zadanie na dziś:
Napisz, wyćwicz i nagraj 3 jak najbardziej różnorodne komboły na jakie Cię stać. Pełna dowolność trikowa, kreatywność mile widziana.
2)Spróbuj nagrać kombo, w którym będziesz miał sztywne dość palce. Full wyprostowanie i pewność każdego triku. Uber płynie, nie ważne jakie triki, ważne, żeby jednego zawachania nie było.
Z tego co widzę to niedużo musiałeś nagrywać, a szczerze mówiąc nie znam najlepiej Twojego poziomu. Dlatego chciałbym, żebyś nagrał dla mnie dwa przejścia (właściwie to minikombosy), w moim mniemaniu bardzo przydatne:
1) Middlearound 23-24 [p][s 1.0] ~ rev Sonic Clip 23-34 [s 1.0][c] -> [PU -> PD] -> Pinkybak rev 34-34 -> Pass rev 34-T3 -> Wiper rev T3 -> Pass T3-34-23 -> TW Sonic 23-12 -> Pass rev 12-T1 -> Ext. TA (jeśli nie wiesz jak ma wyglądać to pierwsze - jest to odbicie lustrzane słynnej hybrydy sonic clip ~ rev MA (; )
2) MA 23-12 [s 0.5] -> Rev TW Sonic 12-23 -> Rev Sonic Clip 23-34 [p][s 1.0] ~ [PU -> PD] ~ Pass 24-12 -> Wiper rev 12 -> Pass rev 12-T1 -> Wiper rev T1 -> Pass T1-14 -> Wiper rev 14 (zgięty ring, prosty middle) -> Pass 14-23 (jak we flush sonicu ;o) -> Wiper rev 23 -> Pass 23-34 -> cokolwiek.
Jeśli będą dla Ciebie zbyt trudne to napisz, zobaczymy co da się zrobić (;