Kręcę od: IX 2008
Ręka: Prawa
Wiek: 31 Posty: 1006 Skąd: Gdańsk/Wwa Handel: 100% (+285, 0, 0)
Wysłany: |26 Paź 2010|, o 05:40 AfterParty u Rudego
Siemka!
Po krakowskim meetingu, który odbył się w tę sobotę ekipa z Gdańska w składzie: Dominik, Virtil, Precel udała się do Rudego, u którego mieliśmy nocować. Dołączył do nas Fenix i Aga na tę jedną noc. Postanowiliśmy coś nagrać. O to to coś:
Nudziło wam się ostro.
Rudy dziwnie wyglądasz w krótkich włosach, ale laptop mi się podobał, tylko nie wiem czyj. Ludzie zza materaca FTW!
I Karp się pojawił.
Kręcę od: niechcenia
Ręka: prawa
Wiek: 33 Posty: 88 Skąd: okolice Krakowa Handel: 0% (0, 0, 0)
Wysłany: |27 Paź 2010|, o 12:30
"Socus" napisał/a:
Pewnie też chciałbym nocować z Agą
Bez takich mi tu.
Kolczak, zdecydowanie zachowałeś się niedojrzale nie pojawiając się. Nie wybaczym!:)
Osobiście bardzo się cieszę że udało się to spotkanie u Rudego bo dla mnie to była jedyna okazja żeby spotkać się z penspinnerami. Oby do następnego:)
Bardzo fajnie było, dużo śmiechu przy kolejnych próbach nagrywania. Karpik robi furorę. ^^
Powiem wam, że prześmiesznie się kręci w pozycji leżącej spod stołu, kiedy nawet nie widzę własnej dłoni. Bardzo fajnie się machało ogólnie Stuhlem, którego kupił Virtil na meetingu.
Mam nadzieję, że niedługo będzie okazja powtórzyć takie "afterparty".
Wiek: 27 Posty: 285 Skąd: we mnie tyle siły? Handel: 100% (+14, 0, 0)
Wysłany: |28 Paź 2010|, o 18:45
W pewnym momencie wydaje sie, ze mamy do czynienia z niczym innym jak ninja. Nie wiem czy wy ich tez zauwazyliscie, bylo to w chwili, gdy pokazywany byl pokoj i materac. Wyrocznia mowi, ze tylko ludzie o nieprzecietnie niskim poziomie inteligencji jak i o nieprzecietnie wysokim moga ich ujrzec, nie byle kto, wlasciwie nie tyle ich co magiczne rece tych ze oto samurajow. A pokoj wporzadku
Kurde, wlasciwie to moglem zostac po meecie ;d
_________________ omom
Ostatnio zmieniony przez dzidek |28 Paź 2010|, o 18:47, w całości zmieniany 1 raz