Wysłany: |3 Wrz 2010|, o 21:22 Odświeżenie szeregów tutorów
Stworzyłem ankietę, aby sprawdzić, którzy tutorzy nie sprawdzają się na swoim stanowisku i powinni zostać usunięci z tej pozycji i zastąpieni może innymi chętnymi użytkownikami.
Proszę o zabranie głosu w ankiecie tylko ludzi, którzy rzeczywiście mieli kontakt z tymi tutorami - zaznaczcie tych, którzy wam nie pomagali mimo waszych próśb. Oczywiście mam na myśli pomoc w początkach z penspinningiem, nie pomoc w rozwiązaniu zadania z matematyki itp.
Być może przyjmiemy później kolejnych chętnych do szeregów tutorów, ale to jeszcze przedyskutujemy.
zgłaszam się na chętnego. Pomoge każdemu co do mnie napisze( jeśli sam będę potrafił odpowiedzieć). Pomogę także temu co do mnie nie napisał ale zauważyłem, że taką pomoc potrzebuje.
Tutaj napisałem świeże informacje odnośnie tutorów. Ten temat zamykam, ta ankieta była zbyt skomplikowana dla większości.