Wysłany: |3 Cze 2010|, o 12:43 Sklepy - blokada pisania w cudzych tematach
Dodałem właśnie taki mały bajer, który bardzo pasuje do naszych tematów wymian - w wybranym forum użytkownicy mogą stworzyć tylko jeden temat i nie mogą pisać odpowiedzi w cudzych. Rozwiązuje to problem nowych, którzy nie znają zasad panujących tutaj.
Chwilowo stworzyłem podforum testowe, żebyście mogli obczaić, jak to wygląda w praktyce - http://forum.penspinning.pl/viewforum.php?f=120 Spróbujcie coś napisać w tematach, które tam są lub spróbujcie napisać więcej niż jeden temat tam.
Jeśli się podoba, to przeniosę wszystkie sklepy do takiego podforum i licytacje dam do oddzielnego też. Bo w licytacjach to akurat pasuje móc pisać w cudzych tematach.
A jak ktoś zrobi sobie sklep i licytację? Wtedy musi założyć 2 tematy, a w licytacjach inni muszą podbijać oferty...
Cytat:
Jeśli się podoba, to przeniosę wszystkie sklepy do takiego podforum i licytacje dam do oddzielnego też. Bo w licytacjach to akurat pasuje móc pisać w cudzych tematach.
Dzitzus, mam jedną taką starą bardzo. Ale tak dla wyjaśnienia - ja tylko wprowadziłem tę modyfikację, ale nie jestem jej autorem, znalazłem na forum o phpBB by Przemo.
Jak nie będzie żadnych sprzeciwów, to przeniosę dziś wieczorem sklepy tam.
Kręcę od: 18 maja 2008r.
Ręka: prawa (2p 1h)
Wysłany: |3 Cze 2010|, o 17:06
Chociaz nie mam sklepu jestem za!
Drazni mnie jak ktos nowy pisze posty pod czyims sklepem.
PS: Takie pytanko: Ten dzial:'Testowe' bedzie potem usuniety?
Kręcę od: 26.02.2010
Ręka: Prawa
Wysłany: |3 Cze 2010|, o 20:20
"Furma" napisał/a:
wywróciłeś forum o 360 stopni
_________________ ,,Bywasz piekącym jadem trollów
Na internetowym forum
Wiwat Polonia frustrata!
Wiwat dąs psychopata
Jam nieudacznik, grafoman i śmieć"
Dobra, poprzenosiłem sklepy tutaj a licytacje tutaj, żeby łatwiej było przeglądać te fora. Jeszcze zastanawiamy się, jak rozwiązać kwestię tematów WL i zbiorczego tematu wymian, dlatego jeszcze one zostały w starym forum.