Wysłany: |8 Kwi 2007|, o 11:42 [FAQ] Czy ten dlugopis nadaje sie do krecenia?
Temat przeznaczony do zadawania pytan przez poczatkujacych. Prosze w tym temacie i tylko w tym temacie zadawac pytania typu:
Czy ten dlugopis / pen / olowek / pisak / cienkopis / klej / etc. sie nadaje do krecenia / penspinningu?
To nie jest temat do chwalenia sie swoimi dlugopisami, to jest temat do zadawania pytan.
Kazdy nowy temat zalozony z taki pytaniem bedzie kasowany / usuwany (w zaleznosci od humoru Administracji)!
Krece od tygodnia. Stworzylem to wzorujac sie na G modzie.
Wymiary:
-20 cm
-waga ok tyle ile Gmod
-srednica ok 0.5 cm.
Prosze o szczera ocene i ewentualnie jakies pomysly by udoskonalic moj pen/mod.
doskonale znam mazak bazowy kiedys sam probowałem cos z niego zrobic ale.. najpierw miałem mojego kochanego wiecznie zywego wooden'a a od niedawna zakochalem się w stylishu... jesli ktos lubi cięzkie mody to są to swietne opcje wracając do tematu... wydaje sie calkiem fajny do kolekcji jak najbardziej mozna go dodać..
_________________ Potrzebuje troche HELPU... skonczylo mi sie paliwo...
Buła, ja natomiast nie zgodzę się z Tobą żeby na początek wybrać SC moda- OK, ładniej (przeważnie) wyglądają od DC i to może zachęcić do nauki, ale mają (przeważnie ) gorsze momentum i często środek wagi nie znajduje się na środku moda- to może utrudnić naukę. Według mnie na początek zdecydowanie jakiś z ww DC, a później z rozwojem skilla można uderzyć w SC np łaciatego czy na bogato- SEVEN'a
jak dla mnie fajnie jest zacząć jak najwcześniej z SC, bo im później się zacznie tym trudniej się do nich przyzwyczaić. Trzeba próbować różnych rzeczy żeby być wszechstronnym
Kręcę od: Wrzesień 2009
Ręka: Prawa
Wysłany: |5 Kwi 2015|, o 18:44
1. Poszukaj długopisu który będzie miał okrągły korpus. Polecam zmazik do pióra Pelikan Super Pirat.
2. Tak. Szukaj długopisów które mają miękkie gumki i metalowe tipy. Wszystko to zwiększy wagę długopisu, dzięki czemu łatwiej będzie ci nim manipulować.
1. Poszukaj długopisu który będzie miał okrągły korpus. Polecam zmazik do pióra Pelikan Super Pirat.
2. Tak. Szukaj długopisów które mają miękkie gumki i metalowe tipy. Wszystko to zwiększy wagę długopisu, dzięki czemu łatwiej będzie ci nim manipulować.
Właśnie kupuje Super Pirata i miałem się pytać czy on będzie dobry (wybrałem go bo widzę że wybierają go do wielu modów)
Kurde ten znowu nie ma tipów Bo nie chce składać go z 10 penów tylko z 3 (super pirat i jeszcze jakieś dwa z których miałem brać gripy i tipy). Nie kręcę długo więc nie chce też jakoś dużo wydać