Kręcę od: I 2007
Ręka: prawa
Wiek: 28 Posty: 672 Skąd: Częstochowa/Wrocław Handel: 100% (+63, 0, 0)
Wysłany: |26 Sty 2007|, o 14:50 [Tutorial] Leigun
jak widac zrobilem swojego pierwszego tutka
ktos pisal niedawno ze chce tutorial do leiguna wiec prosze bardzo
trick wedlug mnie bardzo latwy bo jak pokazalem 11 letniemu bratu to zalapal po kilku minutach
wiec jesli on zrozumial to kazdy zrozumie...
Hehe tutek fajny. Tylko nie rozumiem czemu przy legunie kciuk zgina sie do dolu... nie latwiej zrobic Ta narmal ale trzymajac na wp tak jak do ta rev? Moze tylko mi tak latwiej bo ostatni palik kciuka moge znacznie odgiac do gory.
Tutek bardzo dobry. Leigun swietny, masz powera w rece (umiem Leiguna, ale nie zawsze wchodzi i slabo leci bez ruchu reki:D)
"wiec jesli on zrozumial to kazdy zrozumie... " ale mi pojechales, ja chyba 3-4 dni nie czailem, jaki ruch palcow tam jest (Za szybko jest robiony, nawet na zwolnieniu).
Kręcę od: VI 2006
Ręka: prawa
Wiek: 27 Posty: 520 Skąd: okolice Olsztyna Handel: 100% (+8, 0, 0)
Wysłany: |26 Sty 2007|, o 19:33
Cytat:
ktos pisal niedawno ze chce tutorial do leiguna wiec prosze bardzo
Ahh, to ja! xD
Czasami wychodzi, ale niezbyt mocno. Lewa reka wychodzi mi czesciej i lepiej...
Cytat:
ale tutek komus moze sieprzydac
Mi sie przydal. ;p
Cytat:
"wiec jesli on zrozumial to kazdy zrozumie... " ale mi pojechales, ja chyba 3-4 dni nie czailem, jaki ruch palcow tam jest (Za szybko jest robiony, nawet na zwolnieniu).
-"LOL a ja myslalem, ze jestem jakas ciota, bo nie potrafie zrobic porzadnego fake triple " tez innym pojechales . xD