Wysłany: |23 Sty 2007|, o 20:09 Oficjalny Trailer PPP
Tak wiec doczekaliscie sie...
Pierwszy film Portalu Polskich Penspinnerow ukonczony.
Pare faktow:
- muzyka: Ankh - Kraina umarlych wg A. Vivaldi
- rozdzielczosc: 400x300, 30 fps
- kompresja video/audio: WMV9/MP3
- uzyte programy: Adobe After Effects, Adobe Premiere, VirtualDUB
- czas renderowanie w After Effects: ok. 45 minut (Athlon 64 3000+, 512 MB RAM)
- rozmiar filmu nieskompresowanego: 2,2 GB
- czas kompresji: ok 20 min. (lacznie przeprowadzono ok. 6 prob kompresji)
- rozmiar po kompresji: 14,0 MB
- wystepuja: Dante, kmibar, KRuq, demonel, Rarka, dymek, SONIC, Dragon, elbi
Pare uwag do powstania filmu.
Nie bede ukrywal, ze jestem srednio zadowolny z materialow, mojego wlasnego comba nie zobaczycie w filmie wlasnie z tego powodu. Uznalem, ze nie jestem narazie w stanie nakrecic czegos co ustatysfakcjonowalo by mnie i bylo warte pokazania publice.
Jesli uznacie kiedys, ze warto nakrecic kolejny film oraz wybierzecie mnie jako edytora, koniczne bedzie spelnienie okreslonych warunkow - ktore mi ulatwia prace a wam skroca czas oczekiwania na film.
- bedzie wyznaczony scisly okres nadsylania filmow - jesli po tym czasie ilosc nadeslanych materialow bedzie niewystarczajaca- projekt zostanie zarzucony na pewien czas
- nadsylane filmy MUSZA zawierac w nazwie autora - mialem wiele problemow, z ustaleniem po czasie, kto jest kto w filmie
- jeden film bedzie musial zawierac tylko jedno combo, to wy macie poswiecic czas na wybranie tego najlepszego (badz kilku najlepszych) i przyslanie ich w odzielnych plikach
Ale to wtedy, gdy zechcecie bym jeszcze zajal sie czyms podobnym.
Tymczasem zycze milego ogladania, ktoregos z adminow prosze o ladnego newsa na stronie glownej.
PS. Jesli ktos nadeslal film i nie widzi siebie w trailerze - przepraszam, najprawodopodobnie zaszla sytuacja wspomniana w uwagach...
_________________ Pentrix dla każdego!
Ostatnio zmieniony przez Pari |11 Lut 2010|, o 18:02, w całości zmieniany 3 razy
Kręcę od: VI 2006
Ręka: prawa
Wiek: 27 Posty: 520 Skąd: okolice Olsztyna Handel: 100% (+8, 0, 0)
Wysłany: |23 Sty 2007|, o 20:14
Ta zolta czcioneczka na poczatku w kilku momentach jest slabo widoczna...
A co do wlasciwej tresci - w sumie nic specjalnego (szkolne 3 ;p ), ale w koncu sie mamy czym pochwalic przed Tajlandczykami i innymi obcokrajowcami.
Moim zdaniem do kolejnego trailera nie powinnismy sie zabierac wczesniej niz za jakies 3 miesiace.
Ostatnio zmieniony przez mysza |23 Sty 2007|, o 20:27, w całości zmieniany 1 raz
O kurde Wyszedl Nie spodziewalem sie go tak szybko Juz ogladam...
Ogolnie dobrze ze wyszedl. Od strony montazowej nie ma o co sie przyczepic chyba poza tymi ksywkami ktore slabo widac i jedna ciemna scena(byla juz o tym mowa) Muzyka fajna.
Czyli Zajebiste Poziom trickow na niektorych combosach nie jest wysoki ale nie wszystko odrazu
Wiec trailer zajebisty
Ostatnio zmieniony przez melwin91 |23 Sty 2007|, o 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: początku
Ręka: LEFT
Wiek: 29 Posty: 848 Skąd: Brzozów Handel: 100% (+35, 0, 0)
Wysłany: |23 Sty 2007|, o 21:17
Jest spoko. Proponuje kolejny oficjalny za pol roku. Poki co, jesli chcecie mozecie sami organizowac trailery tak jak to jest na UCPSB na ten przyklad.
_________________ Ja dopiero zaczynam...
MOJA GALERIA
Brawo Brawo, piekna rzecz tylko jedna sugestia, w kolejnym trailerze, ktory mam nadzieje, ze powstanie za ok. pol roku ( wtedy ekipa potrafiaca konkretnie krecic sie powiekszy) proponuje zrobic napisy po angielsku, lub po polsku a np. pod spodem po angielsku. Zawsze lepiej wyglada dla kogos zza granicy