Wow Cienki, masakra, extra combo. Tak w ogole Twoj styl to dla mnie jeden z najlepszych na PPP ( ale styl Gumixa i tak pozostanie najlepszy (: ) Oczywiscie głos na Ciebie.
Kręcę od: Jakiegoś czasu :)
Ręka: Prawa
Wiek: 27 Posty: 60 Skąd: Jarosław Handel: 100% (+12, 0, 0)
Wysłany: |16 Lis 2008|, o 21:04
Dercen, mój głos ląduje u Ciebie. U Cienkiego strasznie fajny był początek jednakże końcówka trochę monotonna.
_________________ "Nie liczę w tym dziale na jakieś uber mądre tematy, bo wiem, że podpis Facepalm Artists pod nickiem zobowiązuje, ale topici typu 'nie mam psa i co teraz' możecie sobie darować."
Głos na Cienkiego, masakrycznie trudna końcówka i masakrycznie efektowny początek , środek nie odbiega poziomem od początku i końca . Obydwa combosy piękne, ale Cienki zmiótł gigantycznie. Mimo, że styl Dercena znajduje się w piątce moich ulubionych na PPP, głos idzie na Cienkiego.
ladniejsze combo Cienkiego dlatego moj glos idzie na ciebie
No! Bez takich mi tu. W regulaminie jest paragraf odnośnie komentarzy do comb (nie tylko w ladderze). Dzięki za to że uważasz że combo jest ładne ale jakoś to uzasadnij.
A tak w ogóle to siedziałem nad nim godzinę w niedzielę i godzinę w sobotę żeby ostatecznie je w niedzielę nagrać >.<. No i jeszcze sporo czasu poświęciłem żeby je konkretnie zaplanować
Btw. ode mnie honorowy głos na Dercena i powiem tyle że miażdżysz płynnością stary
Kręcę od: VII.2008r z przerwami
Wiek: 25 Posty: 386 Skąd: Gliwice - Sośnica Handel: 100% (+6, 0, 0)
Wysłany: |18 Lis 2008|, o 14:31
Obydwoje ładnie kręcili ale Cienki dla mnie lepiej... Bardzo podobały mi się bakfalle w twoim wykonaniu i trick na początku nie dojrzałem bo za szybko było ale był to chyba ta continous albo coś innego z continous... Nie ważne co to ale i tak w twoim wykonaniu idealnie... Dercen też ładnie ale jakoś combo nie przypadło mi do gustu
Początek to Triple Ta do charge T1 i pass rev T1-12 więc nie aż takie trudne .
Chciałem to zrobić że taki fake double do 23 tylko że właśnie z triple ta ale jak wychodził początek to koniec lamiłem ;P
Kręcę od: IV 2007
Wiek: 26 Posty: 3171 Skąd: Radom/Lublin Handel: 100% (+37, 0, 0)
Wysłany: |18 Lis 2008|, o 16:20
Bez większych wątpliwości.. Cienki own3d! xD
Po prostu zmiażdżyłeś, najlepsze combo tej fazy, wszyscy daleko, daleko za Tobą. Dobra prędkość, technicznie bardzo trudne, baki na końcu rządzą!
"czesio" napisał/a:
Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze combo Dercen juz gdzie widzialem przedtem
Mam podobną sytuacje. Lubie styl Dercena, jednak potrzebna mu jest jakaś przerwa, bo od pewnego czasu jego comba są do siebie bardzo podobne. Na szczęście liga już niedługo się kończy