Witamy wszystkich!
Mamy przyjemność przedstawić Wam projekt pod nazwą "Poradnik Modowania". Tym razem projekt ten będzie bardziej dopracowany i dokończony. Razem z Veynerem bardzo się przejęliśmy tą produkcją i zrobimy wszystko, aby cały projekt wyszedł dość porządnie. Głównym celem owego poradnika jest pokazanie innym jak najlepiej modyfikować długopisy. Nie oszukujmy się! Każdy wie, że dobrze wykonany długopis to podstawa w pen spinningu. Tak, więc bez zbędnego gadania zapraszamy do oglądania!
Prosimy o oglądanie filmików w wysokiej rozdzielczości! Sybskrybujcie kanał Poradnika na YT!
Kręcę od: lewej do prawej ręki :]
Ręka: Prawa/Right
Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 13:31
Bardzo fajnie że chce wam się to robić :] Ale na filmach skeletona bardzo mało słychać ;( musisz mówić trochę głośniej . teraz już wiem jak oni robią te grip cut :] bardzo mi pomogłeś bo niedługo będe się za to zabierał Pozdro.
Graty panowie - pełen profesjonalizm Tutoriale bardzo ładnie zrobione, przyjemnie się ogląda no i ofc przydatne - czekamy na następne ^^ Jedyny problem to, co już wspomniano za cichy głos Skeletona w 2 tutku, ale w czwartym już wszystko ok.
W powodów technicznych odcinek 10 zostanie wydany w czwartek razem z odcinkiem 11. W piątek naturalnie wyjdzie odcinek 12. Bless!
Edit: Niestety problemy techniczne nie zostały rozwiązane. Mam problemy z oprogramowaniem, które psuje się i psuje mi całe odcinki. Czeka mnie dzień szperania, reinstalacji i szukania igły w stogu siana. Jeśli się uda, to zostaną poprawione inne filmiki.
Ostatnio zmieniony przez Skeleton Czw 30 Kwi, 2009 05:31, w całości zmieniany 1 raz