Kręcę od: XI 2007
Ręka: prawa =]
Wiek: 27 Posty: 57 Skąd: Białystok Handel: 100% (+7, 0, 0)
Wysłany: |12 Mar 2008|, o 09:01 Meeting - Białystok
Hej chciałem zorganizowac jakies spotkanie dla pen spinnerow z B-stoku tak pogadac, zapoznac sie, wymiana doswiadczen, co wy na to jaki termin by wam pasował i w jakim miejscu?
_________________ Nigdy pierwszy... nigdy ostatni... x]
tez jestem z Bialego i tez szukalem penspinnerow z tej okolicy. Z checia bym przyszedl na meeting ale jestem poczatkujacy i bardzo malo umiem a co do miejsca to proponuje Galeria Biala
Wiesz ja niemam zbytnio z kim sie tu spotkac w mojej okolicy jest malo chetnych na meeting :d a ze znajomych to kreci tylko mój Brat (Gohan0912) i Kuzyn (Kakaroto0912)
Wiec wiesz
Ale najwiecej ucze sie sam no i przez Forum i Tutoriale A jak czegos nie kumam to sie pytam na Forum
_________________ Imposible??
No way...
Haha...
Never say Never...
Wysłany: |12 Mar 2008|, o 13:40
Mysle ze ankieta bedzie zbedna poprostu myle ze bedzie wam pasowac w ta niedziele o 12? no chyba ze macie jakies inne propozycje? a co do miejsca w galeri przed wejsciem do empika jest taka knajpka coffe cos tam
narazie to ja widzę 2 potencjalne osoby na wasz meeting, bo jak widać Sarimo jest z wrocka. a na 2-osobowe spotkanie to możecie się zmówić przez PW.
najlepiej po prostu sprawdźcie czy jest ktoś z Białegostoku oprócz was i wyślijcie mu PW maila czy napiszcie na gg.
jak się sprawdza? wejdź w sekcję "użytkownicy" [nad bannerem oficjalnego sponsora MP 2008], zaznacz sortuj wg. "skąd" i zmów się z potencjalnymi mieszkańcami waszej mieściny.
edit: oto penspinnerzy z białegostoku:
KarmeleK
Domin
divko
dziadek1985
Bieras
FatFiNgErZ
Toosh
szczęściarze ja w Olsztynie mam 2 penspinnerów [ja oraz jeden koleś, który napisał na forum 1 post], dwóch z okolic Olsztyna [kumpel z klasy i jeden dumny posiadacz 2 postów]. meetingu w Olsztynie nie będzie :/
Wysłany: |12 Mar 2008|, o 14:40
pomoc jest zawsze mile widziana ale chciałem zauwarzyc ze sporo osób niema podanego miejsca zamieszkania i po cichu liczyłem ze jest nas wiecej =] wiec zdecydowalem sie wstawic ten temat do wglądu wszystkim uzytkownikom
KarmeleK to jak ? W sobote bedzie meetning czy w niedziele ? bo w niedziele niemam jak a w sobote bym przyjechal na 100% i bym wzia kilku kumpli co zaczynaja krecic zawsze jak wiecej osob tym razniej
Kręcę od: II 2008
Ręka: Prawa
Wiek: 33 Posty: 37 Skąd: Białystok Handel: 100% (+2, 0, 0)
Wysłany: |14 Mar 2008|, o 07:33
siemanko ludziki
Suuuper, że ktoś pomyślał o meetingu w Białym
Ja z chęcią też się zjawię tylko gdzie i kiedy?? bo mi pasuje i sobota i niedziela (jak na razie ;p) chyba
Ja dopiero uczę się kręcić i mogę skołować kogoś też zaczynającego kręcić