Wysłany: |8 Kwi 2007|, o 10:42 [FAQ] Czy ten dlugopis nadaje sie do krecenia?
Temat przeznaczony do zadawania pytan przez poczatkujacych. Prosze w tym temacie i tylko w tym temacie zadawac pytania typu:
Czy ten dlugopis / pen / olowek / pisak / cienkopis / klej / etc. sie nadaje do krecenia / penspinningu?
To nie jest temat do chwalenia sie swoimi dlugopisami, to jest temat do zadawania pytan.
Kazdy nowy temat zalozony z taki pytaniem bedzie kasowany / usuwany (w zaleznosci od humoru Administracji)!
Czesc jestem tu nowy. chcialbym sie przywitac i jednoczesnie porosic o rade dotyczaca moiego pena i roznych czesci
oto one:
co mam z tym zrobic ten cienkopis jest nawet ciezszy od kleju zrobilem tak bo ponoc wtedy lepiej sie kreci ale ja nic nie umiem jeszcze TA prawie umiem tylko nie zawsze zlapie
Zostaw tak jak jest, dlugopis sam nie kreci trickow - reka i palce sa wazniejsze. Wiec przede wszystkim trenuj jesli ci dlugopis odpowiada, z biegiem czasu nabierzesz doswiadczenia i latwiej ci bedzie okreslic czym lepiej krecic...
_________________ Pentrix dla każdego!
Ostatnio zmieniony przez Hakan |24 Kwi 2007|, o 10:45, w całości zmieniany 1 raz
Ok teraz ja:
Pytanie wogole czy kredka nie jest za lekka?
Dl: 17 cm
sr: 0.5 cm
(na napis nie patrzcie i tak go juz nie ma... )
czy to sie wogole nadaje!!??
Ostatnio zmieniony przez GiPcU |7 Maj 2007|, o 15:26, w całości zmieniany 1 raz
aha czyli kredka nie jest za lekka...bo jak narazie cwiczylem zwyklym Stabilo i cos wychdzilo (cwicze od wczoraj) teraz zrobilem to (nawet nie wiem jak to nazwac) i nic nie wychodzi...to kwestia przyzwyczajenia? czy chodzi o to ze okragle i lekkie... :/ ?
_________________ Ktos jest chetny pomoc uczyc mi sie Pen Spinning? zapraszam na gadu: 2929367
Ok teraz ja:
Pytanie wogole czy kredka nie jest za lekka?
Dl: 17 cm
sr: 0.5 cm
(na napis nie patrzcie i tak go juz nie ma... )
czy to sie wogole nadaje!!??
17 cm, nie jest dla ciebe za krotki ;>
Sprobuj z tego zmontowac cos dluzszego i zaloz gripy na konce xD, bo infnity bedzie sie kijowo krecilo ...
Ja ci polecam Super Pirata, ostatnio zrobilem i jest lajtowy xD , zadne plexi i kleje Super Pirat xD (jak przyjdzie metal comossa, to pewne bedzie metal comossa )
Calkiem nieĹşle wyglada. Co do dlugosci to moj pen tez ma 17 cm i wcale mi sie nim Ĺşle nie kreci (wrecz przeciwnie). W pewnym momencie, jak mi sie gumki starly, to mialem nawet ok 15cm i tez se jakos radzilem
_________________ Ponizsze stwierdzenie jest prawdziwe
Powyzsze falszywe
hmm nie wiem ile wazy... :Pmoge ci sklad napisac :
kredka
dwie zakretki po mazakach
dwa gripy -> wziete z dlugopisow - 5 zl 5 szt. nie wiem skad mama gdzies kupila
_________________ Ktos jest chetny pomoc uczyc mi sie Pen Spinning? zapraszam na gadu: 2929367