Wysłany: |19 Lis 2024|, o 00:05 Fenboss, dlaczego jest chujowy według mnie
[color=green][/color]
Nie wiem nawet, gdzie zacząć. Dziś wieczorem wróciłem do domu, był to ciężki dzień, więc postanowiłem, że sobie usiądę i pomoduję. Miałem na myśli Fenbossa, moda V01Da. Wziąłem się do roboty. Miałem akurat body i mały cap Embossa . Wszystko idzie gładko, jestem optymistą, więc kiedy złamała mi się połówka capa Embossa, to dla mnie to była drobnostka. Ale nie byłem gotowy na nadchodzącą grozę. Kiedy doszedłem do etapu nałożenia capów CT na body, to dostałem prawie kurwicy. Nie dało się nałożyć tych gnojów za Chiny Ludowe. KURWA, GODZINĘ SIEDZIAŁEM NAD TYM . Kiedy na koniec mi wyszło, to byłem podekscytowany, aby spróbować Fenbossa. I chuj, kręcił się jak sam nie wiem co. To musiał być najgorszy mod, którym kiedykolwiek kręciłem (nie licząc Mr Z).
Przybyłem dziś wieczorem wkurwiony na forum, żeby was wszystkich poinformować, żebyście NIE SKŁADALI FENBOSSA, JEBAĆ TEN SYF, JEBAĆ NINEA I JEBAĆ KAŻDEGO, KTO WAM POWIE, ŻE JEST DOBRY.
_________________ Jestem penspinner zajebisty i autorem Aopegum (lego) moda. Pędze bimber w południowej polsce.