Forum penspinning.pl Strona Główna  
  •  Regulamin  •    FAQ  •   Szukaj  •   Kalendarz  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Album  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Pari
|29 Gru 2009|, o 17:46
[Zapisiątka] Gildor 1st
Autor Wiadomość
Gildor 
Fingers' Artist

Kręcę od: III 2008
Ręka: Prawa/Right
Handel: 100% (+9, 0, 0)
Wysłany: |3 Gru 2009|, o 20:57   [Zapisiątka] Gildor 1st

Zdrówko wszystkim!

Niniejszym prezentuję Wam mój pierwszy i najnowszy projekt kolabu, który mam nadzieję będzie całkiem niezłym filmem. Jeszcze 3 dni temu nic w moim umyśle nie wskazywało na to, że będę organizował takiż właśnie kolab, ale po zauważeniu takiego wydarzenia, jakim jest turniej 'European New Gen Cup' i po przeczytaniu kolejnej porcji wniosków po przegranej na WC stwierdziłem, że to całkiem ciekawa i niezła inicjatywa. Zapewne teraz w Waszych płatach mózgowych kołacze się pytanie - 'kurka, co ma piernik do wiatraka? Co to ma do tegoż turnieju i do tychże wniosków?'. I otóż jest i odpowiedź, równie trywialna jak pytanie: ludzi do tego turnieju trzeba jakoś wybrać, a oryginalnym i skutecznym będzie zrobienie w tym celu collabu, który przeprowadzi wstępną selekcję. A więc collab ten jest jedyną możliwością do zostania reprezentantem PPP w tych rozgrywkach ;o

Drugim powodem jest to, że wiele osób (nie tylko z zagranicy) twierdzi, iż PPP jest suabe, nie ma stylu i bla bla bla. Tym filmem chcę pokazać, że jest wprost przeciwnie! Dlatego oczekuję od Was, byście nagrali nie zlepek trików, chociażby jak najpłynniejszy, ale przemyślaną i pasującą do siebie całość, która będzie bardzo miła dla oczu. Stawiajcie na styl, ale nie zapominajcie o skillu (no i nie przesadzajcie z tym 'stylem'), jakieś skillzurskie rzeczy będą mile widziane (; No i miło by też było, gdybyście starali się kręcić kreatywnie, dawać jakieś nietypowe przejścia, rozkminy, używajcie głowy (dosłownie i w przenośni D:).

Jednakże jest jeden dość znaczny szkopuł. Mianowicie - dealine nadsyłania listy uczestników jest wyznaczony na 13 grudnia, zatem dedlajn na nadsyłanie filmów do kolabu musiałby być wyznaczony na... najbliższą niedzielę :/ Tydzień na edycję + wybranie ostatecznych ludków. Niedługo, nieprawdaż? Właśnie, dlatego staram się zmienić dedlajn chociaż na 21 grudnia, by mieć przynajmniej ten dodatkowy tydzień. Nie wiem, czy mi się uda, dlatego w razie czego już nagrywajcie, przygotowujcie kombosy, pożyczajcie aparaty, czy coś tam. Na zaś.

∫ <- lol, całkę mamy.

No dobra, pierdu- pierdu, a teraz garść konkretów:

-Edytor: Raeik z FPSB
-Deadline: 10 grudnia
-Jak nadsyłać filmy: upacie na jakiś niezły hosting (speedyshare.com i uploaded.to polecam) i wysyłacie link do mnie na PW
-Limit osób: ~8 + ja, Raeik i Raem
-Ważne: Błagam Was, starajcie się nie kręcić Busterami, chyba że będzie to zupełnie niezbędne.

-Gildor
-Raeik, jako edytor
-Raem
-Lawliet
-macioster12
-Fahrenheit
-Rouge
-Dawo
-Reyza
-Paveu
-Nadol
-Pieniek
-Frasio
-Matek
-Kanonier
-Rudy
-Pawlak
-Tratto
-loleq
-Phantom
-Krz
-Freestyle
-Cichy
-ShaiiboN
-Czesio
-sn00p
Na żółto ludzie, którzy wysłali mi filmy

Tak więc pomyślnych lotów i niech Euler Wam sprzyja ( ƒ'(x) = x² + 2x - 8 D:).

Muzyka Duszy - i nawet jest nowy wpis, z 25 stycznia.
Ostatnio zmieniony przez Gildor |11 Gru 2009|, o 14:51, w całości zmieniany 13 razy  
PTP Wymiany/Trades

Czesio 
Użytkownik

Kręcę od: 18/06/2008
Ręka: [Prawa]/[Right]
Handel: 98,82% (+84, 0, -1)
Wysłany: |15 Gru 2009|, o 20:28   

Ej ja nie powiedzialem ze pomysl Gildora mi nie pasuje bo uwazam jak Ty Tratto ze jest ok tylko moglismy o tym wczesniej zostac poinformowani i tyle.
PTP Wymiany/Trades

Nadol 
Facepalm Artists

Kręcę od: VIII 2008
Ręka: prawa
Handel: 100% (+4, 0, 0)
Wysłany: |15 Gru 2009|, o 20:29   

w sumie to czsiek ma racje. co szkodzi zeby poinformowac. chociaz tych ktorzy beda wsrod tych co sa wybierani reprezentanci

@Edit: yyyyy. ale DL juz byl. kazdy moglby nagrywac do jutra przeciez -,-' chyba ze juz nawet na ppp sa uklady -.-'

@down: mi to wisi kiedy. no a kiedy collab sie ukarze dokladnie.? w dzien deadlinu collabu(czyli wkoncu kiedy, bo chciales przesuwac).?
Ostatnio zmieniony przez Nadol |15 Gru 2009|, o 20:38, w całości zmieniany 3 razy  
PTP Wymiany/Trades

Gildor 
Fingers' Artist

Kręcę od: III 2008
Ręka: Prawa/Right
Handel: 100% (+9, 0, 0)
Wysłany: |15 Gru 2009|, o 20:35   

Rouge: Pytanie retoryczne, ofc?

No cóż, rzeczywiście mogłem napisać coś o tym, sory w takim razie. Jakoś o tym nie pomyślałem D:

A to kto się dostał do kolabu, to zobaczycie jak wyjdzie, nie będę Wam psuł niespodzianki.

[ Dodano: Sro 16 Gru, 2009 ]

No dobra panowie, jak możecie przeczytać Raeik chce listę ludzi na teraz, więc mój piękny plan poszedł w... las. Sam z szajbonem muszę wybrać, czy tego chcecie czy nie. Na European New Gen Cup dostali się:

-Fahrenheit
-Frasio
-macioster12
-Lawliet
-Krz
-Gildor

Wybór był cholernie trudny, bo bardzo chętnie zobaczyłbym tam jeszcze Kanoniera, Rude Boya, Reyzę, Nadola, czy paru innych, ale jakoś wybrać trzeba było :/ Szajbonowi nie chce się uczestniczyć.

A kto się dostał do kolabu to zobaczycie, są jeszcze dwaj ludkowie oprócz wyżej wymienionych.

Muzyka Duszy - i nawet jest nowy wpis, z 25 stycznia.
PTP Wymiany/Trades

Odpowiedz do tematu