Jak obiecalem sklecilem z kolega filmik z moimi umiejetnosciami po ok. 6 dniach nauki pen spinningu. Filmik ma pare bledow gdyz byl skladany przez mojego kolege... Zamiast TA fingerless napisal rev TA ktorego jeszcze nie umialem... Te Sonic'i roznej masci to tez lekka przegina Jest tam jeden koslawy TA fingerless > reverse TA fingerless (ale to raczej nie jest harmocial) tylko ze nieudolnie zlapany. Troche tez przegial z iloscia infinity. Mogl wiecej ich wyciac. No i ostatnie sonicy sa dosc nieudolne :/ "Combosy" jak je nazwal tez nie sa ta ktore mialy byc. Jutro powinna byc juz wersja ostateczna tego filmiku. Po prostu kolega dal nie te ujecia co trzeba a ja jestem w goracej wodzie kapany i chce pokazac to co mam Aha i filmik nie wiedziec czemu trwa 2x dluzej niz ma (jak zobaczycie zrozumiecie) polowa to czern...
www.youtube.com/watch?v=R0rpcWnVVSk
Teraz dopracowuje TA fingerless i ucze sie rev TA, rev TA fingerless, FP, sonicow poprawnie i w koncu moze sie naucze Charge.
Ostatnio zmieniony przez Mehu |1 Maj 2007|, o 22:08, w całości zmieniany 1 raz
No qrcze a'propo tego infinity. Ja w cholere mysle ze dobrze robie. Tak jak w tutorialu na stronie. Jak mowilem czasami mi sie zatrzymywal ale ogolnie chyba ok. Plynnosc tez nie najgorzej... Nie wiem qcze cholera co Ĺşle robie i to mnie boli. I jeszcze jedno: czym sie rozni pojedynczy pass od sonica ? No nic 3x c to wazna rada ktorej sie trzymam Min 1 h treningu dziennie a jak sie da to nawet ze 3 ;D
Ostatnio zmieniony przez Mehu |2 Maj 2007|, o 21:38, w całości zmieniany 1 raz
tomek ty niepiej nic nie mow na temat wojego filmiku bo robisz na nim 1 trick w tym ledwo co wychodzi ci TA a meju przunajmniej wiecej trickow umie
do tomka i meha
ja bym sie wstydzil taie cos wystawic w neta
sory ale nic tu niema co sprawia ze szczena opada
_________________ "Wojna fascynuje tylko tych ktorzy jej nie widzieli"
devilke polakz twoj film to ocenimy twoje umiejsetnosc a nie masz jakies kompleksy ja ten fil,m zrobilem dla rarki bo mi pomaga mial dac mi pare rad a potem z nudow dalem a co do ciebie pokaz twoj film jak masz jakis daj link a nie komentujesz innych !!
Kręcę od: dawna
Ręka: lewa, prawa
Wysłany: |4 Maj 2007|, o 00:32
a ty devilek nie gadaj tyle tylko edytuj posty
A dla naszego 6 dniowego penspinninera proponuje wejsc na glowna strone PPP i po lewej masz baze trikow z tego co dobrze pamietam to do fundamentali jest dokladny opis.... a nawet filmik inst.
PS. 1h, 3h, kurcze ja przez caly dzien praktycznie dlugopisa z reki nie wypuszczam <nie no nie biezcie tego doslownie >
Dajcie juz spokoj...
Juz nie chce widziec zadnego posta z klotniami, z krytykowaniem kogos, z wysmiewanien, z offtopem, z wypuszczaniem dlugopisu itp.
Co do samego Meha: Jak na 6 dni, to jest OK, ale to duzo za wczesnie na robienie filmow.
mehu nie zebym cie krytykowal poprostu niepotrzebnie wystawiales filmik w neta po 6 dniach
a tu do tomka
oto moj filmik po 1 miechu nauki
http://first.combo.patrz.pl teraz sie z niego smieje ale miesica temu sie podniecalem aha i wez sobie do serca to co napisalem wyzej mianowicie
Cytat:
ty tomek lepiej niekomentuj zadnych postow przez najblizszy miesiac
chociaz czemu nie mamy z czego lachac na gg
_________________ "Wojna fascynuje tylko tych ktorzy jej nie widzieli"