Wysłany: |3 Lip 2008|, o 10:59 Collab Pen Spinnerów z województwa lubelskiego
Witam!
Mam niebywały zaszczyt i przyjemność zaprezentować Państwu Collab pen spinnerów z Lublina i okolic. Mile widziane komentarze, z mojej strony szczególnie te dotyczące edycji - włożyłem w nią sporo pracy i serca, mam nadzieję, że się spodoba, ale wszelkie bluzgi przyjmę z pokorą .
Oto link: http://pl.youtube.com/watch?v=mg01x9Q6kIk
Zawalisty pomysl na sklejenie filmu z tego co znam Tobana to stac go na lepsze combo, ale nic moze nastepnym razem... Skill spinnerow ogolnie niezly, najlepiej CIenki
Jak dla mnie muzyka boska Nadaje taki specyficzny klimacik.
Ciekawy pomysł na edycję.
A comba w większości takie sobie, ale spodziewam się, że zrobicie kolejne odsłony Collabu Lubelskich Penspinnerów
Jak dla mnie to przekozacko!
Edycja - cud malina, fajny pomysł z tą mini-"metryczką" przed combem.
Muzyka - bardzo oryginalna i myślę że przy oglądaniu wprawia w dobry humor
Co do poziomu - no jest jaki jest ale za rok wystawimy nowy i będzie postęp oszałamiający :]
Ogólnie to dobra robota spinnerzy z Lubelskiego i Kąś
Kąś brawo dla ciebie za świetną edycje. Dobry pomysł i wykonanie.
Moim skromnym zdaniem ta muzyka wogóle nie pasowała do tego collabu. Powinna zachęcać do obejrzenia, a w tym przypadku raczej tego nie robi . Może i jest oryginalna, ale mi się nie podoba.
Co do poziomu spinningu, to nie jest tak źle, choć powiedzmy sobie szczerze, za wysoki to nie jest. Myśle, że następnym razem Collaba Lubelskich Penspinnerów będzie o wiele lepszy .
Szczerze powiem, że niewiele poza edycją mi się podobało tutaj. Muzyka mi nawet pasuje w sumie. Ale z takim poziomem ogólnym moim zdaniem nie powinniście robić żadnego takiego filmu na chwilę obecną. Lepiej było z tym poczekać i pokazać coś dopiero, gdy byłoby więcej ludzi na jako takim poziomie. A teraz raczej ratuje ten film tylko dobra edycja, bo dla jednego, czy dwóch combosów raczej nie warto było oglądać. Myślałem, że jak coś już składacie, to jakieś większe pokłady sił macie.
Uuuuuu... Ostre słowa na sam koniec.... Ale nic, nie poddamy się tak łatwo. Za rok wypuścimy taki collab ze wszystkich zatka
No a teraz parę słów o filmie, zatem edycje juz wszyscy pochwalili wiec nie będę juz dobijać Kąsia . Ale za to pochwale pewnego skrytego spinnera, Którego nikt nie zauważył, mam na myśli Zygzia, o którym nikt jeszcze nie wspomniał wg mnie drzemie w nim wielki potencjał który na pewno się rozwinie
Kąś xD Świetna edycja i to jest największy atut tego filmiku... spinning.... cienki:P...
Danielos i Cienki coś zakręcili... no ładnie.. ale nie widzę w tym jakiegoś entuzjazmu ... Może w następnym filmiku będzie lepiej;)
Wiek: 32 Posty: 1094 Skąd: Lublin Handel: 100% (+12, 0, 0)
Wysłany: |4 Lip 2008|, o 08:56
"FeniX" napisał/a:
Ale z takim poziomem ogólnym moim zdaniem nie powinniście robić żadnego takiego filmu na chwilę obecną.
na meetingu rozmawialiśmy o tym i wyszło, że collab dopiero po wakacjach miał być... ale Tobana nie było na żadnym meetingu założył temat no i skoro już założył to tak wyszło ^^
Bardzo żałuję, że nie nagrali nic Saint, Barman i Goro - podnieśliby pewnie trochę poziom. W każdym razie dzięki za pozytywne komentarze odnośnie edycji, jak i wrzuty za poziom spinningu - nie wiem jak innych, ale mnie zmotywowaliście do dalszych ćwiczeń i do pokazania za jakiś czas ( może na przykład rok), że Lublin jednak potrafi
Kręcę od: XI 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 33 Posty: 92 Skąd: Poniatowa/Lublin Handel: 100% (+5, 0, 0)
Wysłany: |4 Lip 2008|, o 13:22
To może teraz ja:)
Collab ogółem oceniam dobrze przy świetnej edycji kąsia i przeciętnym spinningu. Muzyka mnie nie zafascynowała, powinna być szybka i energiczna według mnie. Wszystko wyszło by dużo lepiej jakby nie zawiodła ekipa z Poniatowej:(
Kręcę od: dawna
Ręka: lewa, prawa
Wysłany: |4 Lip 2008|, o 15:57
widziałem już wczoraj ale nie komentowałem tak więc montaż pierwsza klasa !
spinning-u nie można tu oceniać, czasowo różnie kręcicie ktoś napisał że troszkę za wcześnie, ja myślę że ten collab to dobry początek czekamy na 2nd za jakiś czas