Witam Kochani, zaplątałem się trochę w czasie, posłuchajcie mnie.
Zrobilem trzecie promo w domu, przez co nie moglem z niego wyjść, ok? Pokażę Wam coś:
Kręcę od: wrzesień 2010->luty 2011 i od lipca br :
Ręka: Prawa noga ;p
Wysłany: |12 Sty 2011|, o 21:30
Pewnie nie powiem nic nowego ale co mi tam
Promo jest świetne. Brawa za edycje, spinning. Moim zdaniem wszystko jest na bardzo wysokim poziomie (no ba! ). Znaczy nie licząc muzyki bo to całkiem nie mój typ, ale trzeba przyznać - pasuje
Dalej: chciałem podziękować bo film zmotywował mnie do dalszej nauki
Ode mnie tyle, dzięki za uwagę
* widok - mam na myśli obraz, obróbkę.. bardzo ładna, Madaj już nie raz pokazał że potrafi zmontować coś niezwykłego np. The Futureal.. Jak wcześniej wymieniane "koła" wcale nie przeszkadzają w oglądaniu, wręcz przeciwnie są miłe dla oka widza..
* muzyka - pasuje do machania, to najwazniejsze.. ladnie dobrany początek etc. bomba.
* penmacherzy - jak to pisał s777 "kocham polskie penspinnery", uwielbiam polski styl.. wielu spinnerów ma iście epickie comba.. hah. kreatywność.
Ogółem: Bardzo ładnie wszystko, nie ma się do czego przyczepić.
Kręcę od: Styczeń potem przerwa i potem czerwiec ;]
Ręka: prawa
Wysłany: |27 Lut 2011|, o 19:02
Edycja super (madaj szacuneczek ;D) te kulki są ciekawe miłe takie. Penspinning też jest git majonez i nie wierząć w to co mówie ale podoba mi sie combo qstry -,-. Ale jednak 2nd miało tego takiego yy.... ducha
To promo mi się podoba najbardziej z tych co były ukazane na światło dzienne. Podoba mi się muzyka, ogólnie jak na mój gust promo jest sweet. Oby tak dalej...
To jest chyba moje ulubione promo Świetny efekt z tymi kółkami, muzyka jak najbardziej mi się podoba i do tego na prawdę dobre comba... Czego chciec więcej? Hmm i mam takie małe pytanko... Wie ktoś może jakim modem kręcił w tym promo Rafau?
_________________ Do or die / Think different / Live imagination
"Tak, na to wygląda. Odbiło ci, zbzikowałaś, dostałaś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci."