Forum penspinning.pl Strona Główna  
  •  Regulamin  •    FAQ  •   Szukaj  •   Kalendarz  •   Użytkownicy  •   Grupy  •   Album  •  Rejestracja  •   Zaloguj  • 

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Poprzedni temat :: Następny temat
Sony vegas studio 9.0 obróbka (zaawansowana) pomocy!!!
Autor Wiadomość
Silus 
TOL


Kręcę od: 10.10.2010
Ręka: Prawa
Wiek: 22
Posty: 197
Skąd: Sosnowiec
Handel: 100% (+27, 0, 0)
Wysłany: |27 Sty 2011|, o 18:52   Sony vegas studio 9.0 obróbka (zaawansowana) pomocy!!!

Witam chciałbym się zapytać jak zrobić efekt kilku naraz odtwarzanych filmów tak jak w half year solo pariego tyle że on ma 4 a ja chce mieć 2 szukałem i nigdzie nie znalazłem sam też próbowałem kombinować ale nic z tego nie wyszło jak ktoś wie to proszę o pomoc z góry dziękuje.


@Down. Ok już mam dzięki
Ostatnio zmieniony przez Silus |27 Sty 2011|, o 21:53, w całości zmieniany 1 raz  
PTP Wymiany/Trades
 
Dejv 
Użytkownik


Kręcę od: 21.07.2010
Ręka: Prawa
Wiek: 23
Posty: 333
Skąd: Wrocław
Handel: 100% (+7, 0, 0)
Wysłany: |27 Sty 2011|, o 19:35   

Tworzysz dwie (lub więcej) ścieżek wideo, po czym dajesz jedną pod drugą zmniejszając filmy w "track motion" (chyba tak) :)
PTP Wymiany/Trades
 
 
Him 
TOL


Wiek: 23
Posty: 387
Handel: 96,36% (+53, 0, -2)
Wysłany: |28 Sty 2011|, o 12:42   

A jak już jest ten temat to chciałbym się zapytać jak usunąć dźwięk np. z combosa a puścić swoją muzyke?

Dzięki Wielkie :)
Ostatnio zmieniony przez Him |28 Sty 2011|, o 13:51, w całości zmieniany 1 raz  
PTP Wymiany/Trades
 
 
Dulek 
Użytkownik


Kręcę od: 1.03.07r
Ręka: Left
Wiek: 26
Posty: 777
Skąd: Giżycko
Handel: 100% (+33, 0, 0)
Wysłany: |28 Sty 2011|, o 13:30   

Jak masz film na osi czasu to przyciskiem 'u' rozdzielasz video i audio po czym możesz wywalić samo audio. Muzykę zwyczajnie importujesz i dodajesz do projektu.
PTP Wymiany/Trades
 
 
Racha 
Użytkownik

Kręcę od: 01.08.2008r.
Wiek: 33
Posty: 163
Skąd: Cieszyn
Handel: 100% (+15, 0, 0)
Wysłany: |28 Sty 2011|, o 21:13   

To i ja się podepnę pod temat, bo już dwa dni próbuje wstawić tekst na klip video i nic...

Chodzi mi o wstawienie tekstu na klip: podczas edycji daję Insert -> Text Media i dodaje tekst, ale jednoczesne pojawianie się tekstu powoduje wygaszanie klipu (tak jakby krzyżowo). A ja chcę tylko dodać tekst, żeby był on wyświetlany bez ingerencji w kombo, tak jak dodaje się np. nick'i na collabach. Jak ktoś wie, jak zrobić taką magiczną sztuczkę, to prosiłbym o pomoc.

@down - działa, działa! Dzięki!
Ostatnio zmieniony przez Racha |28 Sty 2011|, o 22:07, w całości zmieniany 1 raz  
PTP Wymiany/Trades
 
 
Dulek 
Użytkownik


Kręcę od: 1.03.07r
Ręka: Left
Wiek: 26
Posty: 777
Skąd: Giżycko
Handel: 100% (+33, 0, 0)
Wysłany: |28 Sty 2011|, o 21:28   

Tekst edytuj na oddzielnej warstwie (prawym na oś czasu i insert video track).
PTP Wymiany/Trades
 
 
tigerek1 
Użytkownik


Kręcę od: 09.2010
Ręka: 12p3h
Wiek: 25
Posty: 38
Skąd: Toruń
Handel: 100% (+24, 0, 0)
Wysłany: |29 Sty 2011|, o 17:05   

Z kolei ja mam taki problem, że chcę wstawić efekt do filmu ale w przedziale sekundowym, że zaczyna się od powiedzmy 10 sekundy i trwa 2 s. Jak mam to zrobić? Bo gdy wrzucam to efekt mam na całym filmie.
PTP Wymiany/Trades
 
 
Novy 
Użytkownik


Kręcę od: 1 marzec 2009r.
Ręka: Left < Right
Wiek: 27
Posty: 366
Skąd: Ruda Śląska
Handel: 100% (+2, 0, 0)
Wysłany: |29 Sty 2011|, o 17:41   

Możesz go pociąć w odpowiednich miejscach klawiszem "S" i w tych pociętych częściach stosować efekty.
_________________
Kanał YouTube
Nie mam nic na sprzedaż / Nie znam się na modach.
PTP Wymiany/Trades
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template FIBlack modified by Falcone and Aragon77, Hakan for penspinning.pl