Kręcę od: 27.03.2010r.
Ręka: Prawa
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 09:58 Youtube - Life in a Day
Po pierwsze witam.
Jak niektórzy zauważyli obok loga YT na www.youtube.com jest takie dziwne coś jakby ufo. Wczoraj było i dziś jest więc kliknąłem. Blablabla (do poczytania tutaj: http://www.youtube.com/lifeinaday).
Jakby nadesłać takie prace z dnia życia człowieka i umieścić w nich PenSpinning to może któryś z przesłanych fragmentów pokazaliby w tym pełnometrażowym filmie? I nie mówię tu o tym, żeby wybrać jedną osobę, tylko niech wszyscy coś wyślą, nawet jak ktoś umie tylko TA - wtedy będą większe szanse.
Co o tym sądzicie?
PS. I jak zapewne zauważyliście filmy trzeba nadesłać jutro...
Ostatnio zmieniony przez Komiłaj Pią 23 Lip, 2010 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Kręcę od: II 2008
Ręka: prawa
Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 10:06
"Komiłaj" napisał/a:
I jak zapewne zauważyliście filmy trzeba nadesłać jutro...
nie jutro tylko w czasie od jutra do 31 lipca...
co do samego eventu to czytałem już o tym wcześniej i powiem szczerze, że ten reżyser odważny jest... IMO filmików będzie tyle, że jakbym chciał to obejrzeć wszystko to pewnie do końca życia by mi czasu nie starczyło ale on pewnie będzie miał jakąś ekipę i coś fajnego z tego może wyjść
jedyne nad czym się zastanawiałem to to, że jakość filmu może być średnia