Kręcę od: Marca 2010
Ręka: Prawa
Wysłany: Sob 05 Cze, 2010 19:13
No witam witam, o mnie można przeczytać w spamie topicu a co do współpracy to jestem pewny, że będzie się dobrze nam współpracowało, podam jeszcze mój kanał, żebyś się mniej więcej zoorientował na jak niskim poziomie jestem
Nad samym backfall'em obecnie pracuje. Co do double bust'a to niestety nie umiem .
Kreatywność hmmm raczej nie ma jej narazie u mnie, ale są chęci ! yeah ^^
Edit:
Mój kanał
http://www.youtube.com/user/VirtilPPP
I jeszcze zapytam, co myślisz o relacji na Gg dodatkowej ? ; )
Tzn, żebym o problemach pisał na Gg a nie spamował na forum
Ostatnio zmieniony przez Virtil Nie 06 Cze, 2010 15:56, w całości zmieniany 3 razy
Miały być dziś to będą, sorry, że późno ale mam gorączkę i wczoraj miałem. A więc tak jak nie wiesz jak to wygląda albo nie czaisz brejków to pisz, ale sądzę, że źle nie będzie.
1:
sonic reverse 12-23->pass rev. 23-34->tw sonic 34-23.
2: Demon Sonic 34-12->pass 12-t1 Jak umiesz to dalej -> Rev Fl ta -> Fl ta
3:Double bust albo cont. Fl ta... przydatne finishery
4: inv sonic 23-12~pass 13-34 (klasyk ) jak możesz to w jakieś combo wpleć !
Keep spinning! i Powodzenia. Jak co to pisz na gg.
A więc tak Virtil umie już dwie . Wielkie gratki . Bustyi fl ta. To na dłuższą metę .
A więc.
neobak normal~wristaround
rev fl ta -> rev palmspin (jakiś fajny przynajmniej 1.0 bo mówisz, że ze spinami masz problem.)->catch 34. -> pinkyback ..... Nie wiem czy dobrze ale chodzi o to aby po palmspinie chycić w 34 i pinky...
Powodzenia!
Edit: Powinna być łatwa:
Inv sonic 23-12 -> Sonic rev 12-23->pass rev 23-34
Kręcę od: Marca 2010
Ręka: Prawa
Wysłany: Sob 19 Cze, 2010 22:26
Rozkminiłem bakfalla i prawie double busta i dwa multiple ta
Pierwsza kmina tak 5-4 na 10 wchodzi, a do tej drugiej nie mogę się jakoś zabrać xD.
Jak załapie tak 8 na 10 pierwszą i drugą to napiszę.
Do tego powiem, że mimo braku Akeiena rozkminiłem infinity do triple extented, ale zaraz to najdłuższe też rozkminie
Pozdro, Virtil.
Ostatnio zmieniony przez Virtil Sob 19 Cze, 2010 22:28, w całości zmieniany 1 raz