Wysłany: |23 Wrz 2007|, o 17:52 [*]Spoczywaj w pokoju Nagai[*]
13 września 2007 roku zmarł jeden z najlepszych PenSpinnerów Świata. Nagai "Bonkura" zmarł w wieku 21 lat.
Tłumaczenie z JEB:
Wice-Prezydent PSAJ, Toshikazu Nagai, zmarł nagle na nieokrśloną jeszcze chorobę. Wszyscy na świecie go kochali. Oddał swoje życie Pen Spinning'owi. Wszyscy kochali go za jego styl i za to, że mógł zrobić wszystko z długopisem. Jest to bardzo smutna wiadomość.
---------------------------------[*]Bonkura Spoczywaj w Pokoju[*]-------------------------------
Edit: Bonkura prawdobodobnie zmarł na zawał serca. Trudno w to uwierzyć bo miał tylko 21 lat.
Filmik oddający mu cześć: http://youtube.com/watch?v=trdc6fApFy8
Edit2: Niestety to prawda...Bonkura odszedł od nas 13 września 2007 roku.
Została stworzona akcja przez JEB. Wszyscy, którzy chcą jakoś pomóc rodzinie Bonkury mają okazję napisać kondolencje w swoim języku(po polsku) i wysłać je Crashowi. On natomiast wydrukuje wszystkie otrzymane kondolencje i zrobi z nich książkę, aby później dać ją dla rodziny Bonkury. Owa książka ma pokazać rodzinie jaką ważna osobą był dla całego świata PenSpinner'ów Ś.P Bonkura.
Ostatnio zmieniony przez Skeleton |24 Wrz 2007|, o 02:48, w całości zmieniany 2 razy
Dużo tego jeszcze?
Rozumiem co czujecie, bo czuję to samo, ale nie widzę sensu, żeby każdy rysował znicz i pisał coś w stylu R.I.P.
Jak dla mnie to temat można zamknąć, żeby wszyscy o tym wiedzieli, a jak ktoś będzie miał jakieś info apropo Bonkury to niech napisze do moda, żeby otworzył temat a potem ponownie zamknął.
Sorry, że muszę marudzić nawet w takim momencie, ale takim już jestem.
Edit:
Ty ślepy kufa jesteś?
Nie widzisz, że mówię sorry?
Tylko wyraziłem swoje zdanie, a forum do czegoś jest..
Jak chcesz możemy się spotkać i wymienić zdania, jeśli coś Ci nie pasuje...
Ostatnio zmieniony przez Gooral |23 Wrz 2007|, o 22:06, w całości zmieniany 2 razy
Kręcę od: IV 2007
Ręka: Prawa
Wiek: 33 Posty: 3080 Skąd: Radom/Lublin Handel: 100% (+37, 0, 0)
Wysłany: |23 Wrz 2007|, o 22:37
Ehh.. na poczatku poczatku pomyslalem ze to glupi zart.. Ale jednak jest inaczej.. Szkoda mi go.. Uwazam ze byl wspanialym pen spinnerem i moim idolem. Nie pozostaje nic innego jak pomodlic sie za jego dusze.
to niewiarygodne !! dla mnie zawsze był najlepszym penspinerem na świecie wiele osób zaczeło dzięki niemu przygode z penspnningiem i to on jako jeden z niewielu pokazał naprawde piękną sztuke kręcenia.
Brak mi słów normalnie.. siedze w szkole i czytam ten temat.. aż łezka kręci mi sie w oku.. był moim idolem.. "był".. JEST!! dla mnie zawsze będzie najlepszy.. nie potrafie w to uwierzyć..
teraz PS już nie będzie dla nie tym samym czym był kiedyś.. ;(
_________________ "nawet chaos ma w sobie jakiś porządek"
Jak zobaczyłem opis Goorala na gg to mnie zmurowało. Przez chwile myślalem, że zabił się kręcąć ( nie pytajcie jak ). Najbardziej szkoda mi było jak obejrzałem filmik o nim i zobaczyłem string combo, i zrozumiałem że dla niego penspinning nie miał ograniczeń. Pomijam to że miał całe życie przed sobą, w którym mógł wiele osiągnąć, bo to każdy widzi. R.I.P Bonkura.
R.I.P
wczoraj sie dowiedziałem o śmierci i widziałem pierwszy raz jego filmik...
to straszne on był najbardziej utalentowanym i NAJBARDZIEJ kreatywnym penspinerem