Kam's 4 Loop Combo
Proste combo wymyślone przez penspinnera Kama. Breakdown: Sonic 34-23 -> Twisted Sonic 23-12 -> Thumbspin Normal 1,5.
Całe combo wykonujemy palm down, czyli wewnętrzną częścią dłoni skierowaną
w strone podłoża. Jeżeli ktoś nie umie zrobić Thumbspina, można zamiast niego zrobić zwykłe TA.
Jeśli chcemy wzorować się na Kamie, to robimy indexem, aczkolwiek nie musimy się tego trzymać; możesz popychać nawet pinkym, byleby był to ThumbSpin. Niemniej, popychając indexem robimy to najzgodniej z oryginałem.
jeszcze mam taki problem, sonic i twisted sonic juz robie w "combie", ale po twisted sonicu jakby trzymam pena za wysoko, tak ze nie moge go popchnac indexem zeby zrobil thumbspina. ma ktos na to jakas rade poza cwiczeniem?
jeszcze mam taki problem, sonic i twisted sonic juz robie w "combie", ale po twisted sonicu jakby trzymam pena za wysoko, tak ze nie moge go popchnac indexem zeby zrobil thumbspina. ma ktos na to jakas rade poza cwiczeniem?
Ja mam taki sam problem;/
Jak zrobie twisted sonica to mi jakos pen zle laduje i nie moge zrobic thumbspina
W trakcie K4LC przy wykonywaniu twisteda staraj sie mieć większość pena "wewnątrz" dłoni dzięki czemu będziesz miał łatwiejszą pozycję do Thumbspin, teraz wystarczy tylko popchnąć indexem:P
_________________ "Otoczony obmyślaj plany, zagrożony śmiercią walcz" - Sun Tzu "Sztuka Wojny"
@up Shadowa nie da sie zrobic z innej pozycji niz palm down ;P
_________________ To nie jest tylko głos betonowych osiedli Sami nie wiemy dokąd jeszcze będziemy biegli
My chcemy tylko żeby ludzie sami dostrzegli Kiedyś będzie nas więcej!