| |
Forum penspinning.pl Portal Polskich Penspinnerow |
 |
Społeczność - PPP vs GPC
Peerph - |29 Lip 2011|, o 15:05 Temat postu: PPP vs GPC Hym... nie czas na jakis collab Polski i Niemiec ? fajnie by bylo ogladac
Co sadzicie o tym ?
Jak jestescie na tak,ale nie wiecie jak to zrobic,mowie do adminow,to ja moge pomoc,gdyz umiem swietnie NIemiecki,wkoncu tam sie urodzilem i mieszkalem 8 lat
Pozdro
Rafau - |29 Lip 2011|, o 15:25
Bylo juz cos takiego i zadna ze stron nie wykazala zaangazowania na zbyt wysokim poziomie z tego co pamietam. I tym razem mam nadzieje ze bedzie tak samo.
Hail!
Mojec - |29 Lip 2011|, o 15:42
chcieć można, ale jak się strony dogadają to inna sprawa... taki collab już był.
Frau - |29 Lip 2011|, o 20:23
był i fajnie wyszedł, widząc ogólne zaangażowanie penspinningowe aktualnie, szczególnie w wakacje, nie wydaje mi się, by miało to szansę wyjść chociaż prawie tak dobrze jak poprzednik.
Peerph - |30 Lip 2011|, o 10:00
No ja swietnie niemiecki umiem,takze moge sie tam zarejestrowac,mysle,ze sie uda,bo czemu nie ? ja moge zorganizowac,tzlko trzeba kogos do eleminacji spinnerow i kogos do edycji filmikow,chyba,ze ktos z GPC zajmie sie collabem.Ja bede stanowil polaczenie z GPC.
Rude Boy - |30 Lip 2011|, o 10:41
GPC już było, czas raczej na kogoś innego.
Możesz zrobić collab we własnym zakresie, nie musisz mieszać całego PPP do tego.
@DOWN: To rób temat z zapisami
Peerph - |30 Lip 2011|, o 16:52
Niemcy sa przewanie na tak. ! Decyzja wiec do was,do osob,ktore maja cos do powiedzenia na forum... kilku dobrych spinnerow i mozna leciec...
Antraksus - |30 Lip 2011|, o 19:26
Już LPSA lepiej. Dużo nagrywają i już są lepsi od GPC. Więc większe szanse. Ale żeby zakładać temat zamiast zacząć robić collab O.o
|
|