Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Zobacz temat - [ladder s1] Tomex vs PutineX

Forum penspinning.pl
Portal Polskich Penspinnerow

Sezon 1 - [ladder s1] Tomex vs PutineX

Tomex - |3 Gru 2007|, o 08:28
Temat postu: [ladder s1] Tomex vs PutineX
Tydzień czyli do pon.
Hakan - |11 Gru 2007|, o 07:53

Tomex:
http://pl.youtube.com/watch?v=13hVGgPvb3w

Putinex:
- brak -

Seihe - |11 Gru 2007|, o 10:26

Tomex, ładne combo gratuluje wygranej. Co do comba to płynnie i ładne infynity. Ładny aerial.
Gregorooo - |11 Gru 2007|, o 12:38

Sory za OT ale czy przypadkiem Putinex nie stal sie latwym dostarczycielem pkt tym co ich potrzebuja.....wiem ze sie zglosił ale skoro nawet nie potwierdza przyjecia walki to wogole jest jakikolwiek sens by dalej figurowal na liscie laddera??

@down Spoko nie oskarzam Cie o to tylko mowie ze dalsze walki z Putinexem nie beda mialy sensu z tego powodu co napisalem

Tomex - |11 Gru 2007|, o 14:31

potwierdzam przedmówcę
proponuje skasować go z listy jako "urlop"

pro po combo to był spontan...miałem dać inne ale móJ pen dostał urazu(inny pen)

Edit: wyzwałem go nie dla tego że go nie było ale dlatego że to chyba jeden z niewielu z którymi miałem szansę wygrać...