| |
Forum penspinning.pl Portal Polskich Penspinnerow |
 |
OFFTOP - Wasze Auta
Tratto - |29 Lip 2010|, o 12:00 Temat postu: Wasze Auta wszyscy, którzy maja swoje auta niech się pochwalą tylko nie samochodami rodziców bo to już by był żal...
ja mogę się pochwalić moim SEYem
http://www.polskajazda.pl...Seicento/105073
Seicento Sporting 1.1(przy takiej masie jaką ma ~735kg to ma kopnięcie uwierzcie mi, na fabrycznym silniku podana prędkość max. to 150km/h i taka jest, sprawdzone ) z 98r. stan jak na 12 lat idealny... 60k przebiegu i przez 12 lat garażowany
więcej na stronce, która podałem
na razie wymieniłem w nim tylko tylne lampy, ale dzisiaj jeszcze kupiłem białe lampy od przednich kierunkowskazów i czekam jeszcze na kilka części z allegro
wszystko tam(na stronce podanej wyżej) jest napisane co planuję z nim zrobić
Mariusz - |29 Lip 2010|, o 12:33
http://www.aronline.co.uk...gs200812_03.jpg
Deawoo Nexia. Dokładnie taka sama, tylko, że śnieżnowbiała. Ta ze zdjęcia nie jest moja, bo nie chce mi się robić zdjęcia, a wygląda praktycznie tak samo.
Rafau - |29 Lip 2010|, o 12:35
@Tratto
imo ori lampy z tylu bardziej pasuja, clear kierunki na przod dobry pomysl.
Ja bym sie jednak zastanowil nad dymieniem tych kierunkow.
| Cytat: | | 98r. stan jak na 12 lat idealny... 60k przebiegu |
W te 60k to raczej bym nie wierzyl, przy zuzyciu 7.07 l/100km to tym sie da troche nabic.
BTW. myslisz o podtlenku LPG? ^^ Mi tam takiego fiata nie byloby szkoda zgazowac, a przynajmniej taniej moglbys pojezdzic.
| Cytat: | Perspektywy
- wymiana opon
- zamontowanie spoilera/lotki
- zamontowanie siłowników maski
- przyciemnienie szyb tylnych
- naklejka na szybę "Sporting"
- oświetlenie wewnętrzne LED kolor |
z naklejka bym sie nie bawil bo wiocha zdeka. Jesli szukasz lotki to bierz tylko te ktore wypuscil fiat ;P
Silowniki maski ciekawa rzecz aczkolwiek raczej niepotrzebne.
Jak bedziesz robil to oswietlenie wewnetrzne to pamietaj o tym, zeby diody lekko spilowac na koncach coby nie swiecily punktowo tylko normalniej ;]
| Cytat: | | Max. moment obrotowy 86 Nm |
Myslalem ze seicento sporting bedzie mialo wyzsza ta wartosc, no przynajmniej ze 100 przekroczy.
Ogolnie na pierwszy samochod ujdzie choc nie bralbym tej wersji ze wzgledu na bodykit i lakier. Silnik tutaj nie mialby dla mnie znaczenia bo i tak nie grzeszy niczym w sumie.
| Cytat: | | Marzę o... Peugeot 206/207/308 |
rly?
Sobol - |29 Lip 2010|, o 12:43
Fajne pikaczento, ale...
| Cytat: | - naklejka na szybę "Sporting"
- oświetlenie wewnętrzne LED kolor |
Bleee. Nie rób z fajnego autka lanserskiej choinki
Spalanie 7.07 l/100km? Powinno być chyba kapkę niżej. Chyba, że sobie lubisz nim przycisnąć, albo to 7l to po mieście
Tratto - |29 Lip 2010|, o 13:20
| "Rafau" napisał/a: | | W te 60k to raczej bym nie wierzyl, przy zuzyciu 7.07 l/100km to tym sie da troche nabic. |
samochód wcześniej należał do członka mojej rodziny...
te lampki LEDOWE to mi chodzi, że nie jakieś dodatkowe paski tylko wymieniam ta wewnętrzną żaróweczkę na LEDowa bo fajniej świeci i mniej zużywa
| "Sobol" napisał/a: | Spalanie 7.07 l/100km? Powinno być chyba kapkę niżej. Chyba, że sobie lubisz nim przycisnąć, albo to 7l to po mieście |
po mieście... i tak lubię przycisnąć
Tratto - |30 Lip 2010|, o 20:25
NOWE foty!
przodek z nowymi kierunkami
Siłowniki maski(tylko jak były dwa to dały radę podnieść maskę)
nowe pokrowce i Plakiem pociągnięte plastiki w środku
i na koniec najlepsze, iście epickie oświetlenie bagażnika wykminione by JA
wczoraj byłem w Leclercu patrze a tu światełka do szuflady... hmm co z tym zrobić... tak wykminiłem ze ta prawa część jest przykręcona na górze na jedną śrubkę i jak się ją przestawi o 90 stopni to lampka świeci a jak się styka z lampką to nie
|
|