Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Zobacz temat - [East 1/8] E5 vs E6

Forum penspinning.pl
Portal Polskich Penspinnerow

Sezon 1 - [East 1/8] E5 vs E6

Skyler - |30 Sty 2010|, o 12:32
Temat postu: [East 1/8] E5 vs E6
Cross & Dzitzus

Wersja HQ na YouTube

Karolnovy & Cienki

Wersja HQ na YouTube

dzidek - |11 Lut 2010|, o 16:15

Nie ma co dyskutować, boty zjadły nas skillem, płynnością i bustami ;)
Ja chcę podziękować Rudemu, [/size]Ramiemu , MMsowi i jeszcze jednemu tajemniczemu penmacherowi :D
dzieki cross

Lawliet - |11 Lut 2010|, o 22:36

W sumie pasuje ^^' 2 lata temu duzo sie nie roznilem jak cosplaya robilem. Bardziej chyba jednak chodzi o stan umyslu, a to inna sprawa. No ogolnie to idea duzo fajniejsza u Crossa & Co. Spinning u Cienkiego dla mnie fajny, pokazuje cos takiego "swiezego" ^^' Karolnovy, to nie offence, ale Twoj spinnig juz wyblakl. Moze i byl na topie kiedys tam, ale z comba na combo sie przekonuje coraz bardziej, ze masz 0 kreatywnosci i pokazujesz tylko busty & te same przejscia.

Cross ladnie :D Ale to tez chyba nie combo of your life :P Dzitzus nie wiedzialem ze umiesz niektore power tricks ^^' Pozytywnie ale popracuj nad plynnoscia i roznorodnoscia spamming partow. Ogarnij jakis ludzki kat kamery i bedzie ok.

Nie glosuje, spinning ogolnie lepszy u 1 ale wole pare 2. Moze troche to subi(=P)ektywne, dlatego sie wstrzymuje.

Suriel - |12 Lut 2010|, o 10:30

w sumie dla mnnie bylo wyrownanie:) ale jakos bardziej mi utkwilo kombo karlnovy&cienki
Karolnovy - |12 Lut 2010|, o 14:42

"Lawliet" napisał/a:
ale z comba na combo sie przekonuje coraz bardziej, ze masz 0 kreatywnosci i pokazujesz tylko busty & te same przejscia
Gildorowi już to mówiłem, sam to wiem od końca MP.

Szczerze mówiąc. Nie wiem czemu cały czas to samo nagrywam, ale spodoba się Wam kolejne combo. Chyba.

Dzięki za walkę.

ShaiiboN - |12 Lut 2010|, o 18:50

Well, nie bądźmy tacy drobiazgowi, chyba nie było jakiegoś odgórnego wyraźngo regulaminu tej imprezy. Bardziej pod dyskwalifikację nadaje się mój dubel z Kolczem, bo ja mam zedytowane kąbo (zmiana ujęcia) ;D

Co do Karola, to ja widzę parę nowych przejść u Cię; nie przesadzajmy, to nie jest to samo co w innych kombosach. Kilka fajnych motywów można wychwycić ;)

Oddaje głos na... hm. Trudny wybór. Dzit i Kros mieli lepsze przejście, Karol i Cienki nie mieli go w ogóle, ale zniszczyli was skillem. Chyba wstrzymam się od głosu. A może nie? No, zobaczymy po zakończeniu ankiety.

Mariusz - |12 Lut 2010|, o 22:40

Cienki, spinasz się jakbyście mieli to przegrać. Zowniliście nas i tylko ktoś całkowicie nie znający się na penspinningu powie, że to my powinniśmy wygrać.
Precel - |12 Lut 2010|, o 22:42

"Cienki" napisał/a:
Tak w ogóle to w regulaminie nie ma czegoś takiego że dubel ma obowiązek mieć przejście i to ma decydować o wygranej. Dubel, to dubel, liczy się spinning, bo to nie jest turniej na najbardziej pomysłowe przejście.

Tu bym się kłócił ; p W regulaminie nie jest napisane, że liczy się spinning.

Ludzie zazwyczaj głosują na film, który im się bardziej podoba. Mi bardziej się podobał film Crossa i Dzitzusa, z wiadomych powodów.

Cienki chillout. Z Twoich postów mogę wnioskować, że możesz ucierpieć na zdrowiu jak przegrasz ; p. Nakręciliście bardziej koksiarskie comba niż C&Dz, ale to było wiadome przed walką. Oni postawili na kreatywność i zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Skyler - |12 Lut 2010|, o 23:18

Oczywiście w regulaminie nie ma nic co ma się liczyć przejście czy spinning. Jest napisane że ma być jeden film i Cienki i Karol się tego trzymają. Jeśli ktoś stawia na przejścia to zagłosuje na D&C a jeśli ktoś stawia na koks to na C&K. Każdy ma swój głos i odda go jak będzie chciał.
Dzitka i Crossa nie zdyskwalifikuje, bez przesady te osoby tylko przerzucały pena dalej.

Harna$ - |13 Lut 2010|, o 22:52

E5- MOjim zdaniem spining lepszy u was dlatego wy uzyskaliście mój głos
E6 - Oczywiście że cmoba zarąbiste , ale brakowało mi tego zgrania