|
Forum penspinning.pl Portal Polskich Penspinnerow |
 |
Zapisy do collabów - [Zapisy] "Proud Of" Collab
Czesio - |21 Lip 2009|, o 02:02 Temat postu: [Zapisy] "Proud Of" Collab W Collabie chodzi o to zeby kazdy nagral cos z czego jest dumny. Jakies jego najwieksze osiagniecie ostatnich czasow.
Edytor: Chyba Ja.
Maksymalna ilosc ludzi: 30
Maksymalna dlugosc filmiku: 30s.
Deadline Zapisow: 10 Sierpnia.
Deadline oddawania Filmikow: 18 Sierpnia.
Filmy wysylaci do Mnie na PW z Download Linkiem.
/!\Uwaga/!\ Jezeli sie zapiszecie a nie nadeslecie filmiku to prosze o wytlumaczenie sprawy na PW i wygaszeni posta. W przeciwnym razie post zostanie zgloszony do Moderatora/Admina i uznany za spamm.
Zapisani:
[PPP]
- Czesio
- Veq
- Qstra
- Novy
- FeniX
- Precel
[FPSB]
[UPSB]
[TWPS]
+
Special Guest
FeniX - |21 Lip 2009|, o 08:37
Co rozumiesz przez największe osiągnięcie? Po prostu jakieś najlepsze tricki, jakie ktoś umie? Jak tak, to nie różni się to specjalnie od normalnego collaba, gdzie ludzie starają się nagrać najlepsze, co potrafią.
Cienki - |21 Lip 2009|, o 10:48
Ale tutaj możnaby się ograniczyć do jednego triku bądź też hybrydy, czy zbitki kilku jako finisher. Np. poczwórne hai tua
qstra - |21 Lip 2009|, o 11:13
A ja jestem dumny z machania łapom i się zapisuję
Veq - |21 Lip 2009|, o 12:46
/in
Już uploaduje, zaraz będziesz miał na pw film.
Czesio - |21 Lip 2009|, o 17:38
Deadlina przedluzam o 2 tygodnie, bo dzisiaj sie dowiedzialem ze jade na 2 tygodnie na Krete... Teraz zrobie liste i prosze by jakis moderator/admin ja uaktualnial.
Edit:
Zwiekszylem ilosc ludzi ktorzy wezma udzial w collabie (dwukrotnie wiecej).
Novy - |21 Lip 2009|, o 18:37
Nagrać mogę, najwyżej nie wrzucicie tego do collabu
Czyli się zgłaszam.
[ Dodano: Nie 26 Lip, 2009 ]
Zapisy max do 10 sierpnia a tutaj coś cicho... Przy tej ilości osób raczej collabu nie będzie?
FeniX - |4 Sie 2009|, o 13:02
Zapisuję się i podbijam przy okazji.
Precel - |4 Sie 2009|, o 13:47
/in
Dzięki FeniX, za podbicie ;p
Novy - |10 Sie 2009|, o 10:22
Ostatnia szansa na zapisanie się!
Czesio - |10 Sie 2009|, o 18:58
Zapisaliscie sie a poki co nie mam zadnego filmu (oprocz Veqa)... Fakt, macie jeszcze troche ponad tydzien ale pospieszcie sie!
Edit: Chcialbym miec filmy conajmniej 1 dzien przed dealinem. Zeby nie bylo tak jak na SSC Ch2 ze biegalem za wszystkimi przez ostatni tydzien bo z ≈45 zapisanych mialem 3 filmy (liczac swoj)...
[ Dodano: Nie 16 Sie, 2009 ]
Do deadline'u juz tylko 2 dni a nadal nie mam filmu Precla. Radze sie pospieszyc!
BTW, jezeli ktos chce, moze dograc drugi filmik to bedzie dluzszy collab ^^!
|
|