Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Zobacz temat - Tack-on Ziomek vs Pacx vs Envy vs Gildor

Forum penspinning.pl
Portal Polskich Penspinnerow

Tack-on - Tack-on Ziomek vs Pacx vs Envy vs Gildor

Ziomek - |22 Maj 2009|, o 14:48
Temat postu: Tack-on Ziomek vs Pacx vs Envy vs Gildor
Dobra więc moimi przeciwnikami sa Pacx,Gildor i Envy może tak najpierw filmik daje envy potem Pacx potem Gildor a potem ja :)
REGUŁY
Reguły:
1. Piszemy breakdown, w miarę trzymając się poprawnej notacji (memento passy).
2. Każdy zawodnik, dodając trik, ma prawo dodać przed/za dodanym trikiem dowolnego passa/rev passa(tak, hybrydować passy też moża (; ). Exemplum:
-Zaw. 1 - TW Sonic 23-12-Zaw. 2 - TW Sonic 23-12 -> Pass rev 12-T1 -> Ext. TA T1-12
3. Dozwolone hybrydowanie, jednak z określonymi zasadami - hybrydujemy dokładnie tak samo jak dodajemy trik. Exemplum:
-Zaw. 1 - Bak 12-12
-Zaw. 2 - Bak 12-12 ~ FL TA rev T1-T1
4. Ja będę pisał oficjalną notację ;d
5. Może coś dodam.

Ufo - |22 Maj 2009|, o 15:20

moze jakis regulamin?

Wersja HQ na YouTube

Shadow Still 12-12

Gildor - |22 Maj 2009|, o 16:16

Ej, ja tesz kcem ): Nawet regulamin mam...
Pacx - |22 Maj 2009|, o 16:30

Gildor niech wbije przede mnie, bo ja malutkie failure mam z bateriami + do kościoła muszę iść, wrócę i zedytuję post.
Gildor - |22 Maj 2009|, o 16:42

Wersja HQ na YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=Q1IbTtQZ10Q

Shadow Still 12-12 -> Pass rev 12-23 -> MiddleAround 23-23

Pacx - |22 Maj 2009|, o 18:39

Wersja HQ na YouTube

Shadow Still 12-12 -> Pass rev 12-23 -> MiddleAround 23-23 - > Warped Sonic Reverse 23-12

Ziomek - |24 Maj 2009|, o 15:45

http://www.youtube.com/wa...re=channel_page

Shadow Still 12-12 -> Pass rev 12-23 -> MiddleAround 23-23 - > Warped Sonic Reverse 23-12->neo sonic

sorry ,że Warped sonic revers taki cienki

Envy-Pamiętasz moze filmik na moj battle z Arjonem6 tez wszyscy tak mówili ,a filmik .:aWoKaDo:. na jego battle tez był nagrywany moim aparatem przysięgam ,że tego nie kleiłem poprostu mój aparat tak ma nie wiem czemu!?

Ufo - |24 Maj 2009|, o 15:48

nie chce nic mowic, ale to wyglada jakby bylo sklejone, gdzies w srodku z klatki na klatke twoja reka momentalnie zmienia polozenie
Awokado - |24 Maj 2009|, o 20:24

Nie,nie,to wcale nie jest sklejone.
Po pierwsze: znam Ziomka nie od wczoraj, wiem dlatego że nie skleiłby filmiku.
Po drugie: znam też aparat Ziomka i dziwie się że jeszcze go nie wymienił,bo zacina się cholernie ciężko.Toteż ośmielam się stwierdzić,iż nie skleił on filmiku. :wink:

/wygasłBY

Ahmed - |24 Maj 2009|, o 22:11

Dokładnie. Ten koleś prędzej by nie nakręcił filmiku, niż Was oszukał. A co do tego niby sklejania: to nie wygląda jak sklejone, tylko jak kumulacja złej jakości nagrania z aparatu z popsuciem jakości przez nasz ukochany serwis "jołtub". Możecie mi wierzyć na 100% i bawić się dalej :P