Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Warning: Illegal string offset 'user_level' in /alt/home/webmaster.penspinning/html/forum/includes/bbcode.php on line 326

Zobacz temat - Moj "dante_klej" :]

Forum penspinning.pl
Portal Polskich Penspinnerow

Długopisy i inne takie - Moj "dante_klej" :]

Gooral - |21 Gru 2006|, o 15:35
Temat postu: Moj "dante_klej" :]
Chcialem przedstawic mojego pena. Na poczatku myslalem, ze nie bedzie dalo sie tym krecic, ale bylem w bledzie(i tu podziekowania dla dantego za wynalezienie tego). Zdjecia sa niewyraĹşne, bo robione z komorki(postaram sie o zdjecia z aparatu).

Gotowy klej

zdjecie gripu

zrodek pena(sodek ciezkosci zaznaczony kawalkiem tasmy przezroczystej)

pen od gripow(dosc drogi bo za jeden 7-8zl, ale jak ja nie place to co sie bede :])

paczka kleju (okolo 5zl)

Piszcie jak moglbym go ulepszyc. Co dodac co usunac? Po prostu czekam na wasze sugestie.

PS Niedlugo moze dam jakis filmik z klejem w roli glownej, ale pracuje nad przejsciem z jednego do drugiego triku (Dopiero zaczynam to duzo nie wymagajcie). ;]

dante - |30 Gru 2006|, o 21:19

Klej jest zrobiony bardzo dobrze nie ma co ulepszac, tylko krecic i uczyc sie pilnie nowych trikow
Gooral - |30 Gru 2006|, o 21:47

Dzieki dante. A uczyc sie trikow to sie ucze jak tylko mam czas. :]