|
Forum penspinning.pl Portal Polskich Penspinnerow |
 |
Sezon 1 - [Ladder S1] michalcienki vs. DeMoN - REMATCH!
Cienki - |30 Gru 2007|, o 11:41 Temat postu: [Ladder S1] michalcienki vs. DeMoN - REMATCH! Deadline - 06.01.08
Filmy do Hakana
Ni chu-chu - teraz sie postaram
DeMoN - |30 Gru 2007|, o 13:33
ok, hehe wiedzialem ze bedziesz chcial sie zrewanzowac ja niestety przez "problemy zdrowotne" z prawa reka, cwicze juz tylko lewa reke, ale filmik i tak wysle
Hakan - |6 Sty 2008|, o 20:34
Cienki:
http://pl.youtube.com/watch?v=uFyVGQ7PQag
DeMoN:
http://www.youtube.com/watch?v=tzq6JbksWM4
Dercen - |6 Sty 2008|, o 20:47
Gratki dla Demona za kręcenie w lewej ręce, ale Cienkiemu zdecydowanie lepiej poszło.
Na niego też głos.
Zaliwaja - |6 Sty 2008|, o 20:56
Cienki widziałem już lepsze combosy w Twoim wykonaniu, ten mnie jakoś nie zachwycił.
DeMoN nie zbyt sprawne przełożenie pena z jednej ręki do drugiej, aczkolwiek zakręciłeś nieźle, masz mój głos.
DeMoN - |6 Sty 2008|, o 20:56
No gratki Cienki, wcale nie jestes taki cienki! glosik na ciebie
danielos - |6 Sty 2008|, o 20:57
głos na cienkiego zawaliście szybko i fajne tricki nie spodziewałem sie
demon twoje combo było mało roznorodne ...ale też wzbudziłes moj podziw bakfalem w lewej rece ..
Cienki - |6 Sty 2008|, o 21:01
no mialem cos krecic nowego ale tak przy collabie mowili ze combo rwsvp, combo rsvp, takie milsze dla oczu, takie fajne i wogole no to je dalem
glos na DeMoNa
D4W!D - |6 Sty 2008|, o 21:03
ja tez glosuje na demona za te dwie ręce
Stillos - |6 Sty 2008|, o 21:13
Wstrzymuję saię od głosu bo DeMoN w dwóch łapach wymiatał a cienias bardzo szybko i różnorodnie
Tvister - |6 Sty 2008|, o 21:31
Trudna decyzja... Dwa efektowne comba. DeMoN to przełożenie z ręki do ręki nie za bardzo Ci wyszło, ale gratki za kręcenie w lewej ręce, zważając na to, że jesteś prawo ręczny . No i najs Bakfall . Cienki szybkie, przyjemne combo. Głos na Cienkiego .
Tomex - |6 Sty 2008|, o 21:58
Demon mile mnie zaskoczył tym kręceniem w lewej, wiele z użytkowników tego forum nie umie tak w prawej...
jbc masz mój głos. Btw co ci jest w prawą rękę ;/...?
Krupek - |6 Sty 2008|, o 22:04
Demon bakfall w lewej , masz za to glos:D
Cienki , troche monotonnie , chociaz ladnie;p gdyby nie bakfall Demona w lewej to bym dal na Ciebie.
DeMoN - |6 Sty 2008|, o 22:23
nie chce straszyc nowych spinnerow, ale (chyba) przez penspinning wyrobilem sobie nawyk odginania dziwnie palca 3 ;/ tu combo na Rarke http://www.youtube.com/wa...feature=related , przypatrz sie w fingerpassie passowi 34-23, teraz to juz nawet nie moge zrobic tego passa ;/ nie wspominajac o charge 23, no ale ja sie pogodzilem z tym, bo krece dla siebie i duzo radosci przynosi mi krecenie w lewej koniec oftopu
kraawiec - |7 Sty 2008|, o 08:56
cienki dużo lepiej wydawało mi się..
jednak podziw dla Demona za kręcenie lewką..
jednak głos na Cienkiego
Brumek - |7 Sty 2008|, o 15:55
Głos na Cienkiego za ogół spinningu, jednak uważam, że powinieneś dać sobie spokój z kręceniem jak najszybciej, a skupić się bardziej na płynności.
WisienQaa - |7 Sty 2008|, o 16:07
Demon ładny bakfall w lewej ręce brawo ^^ jednak głos na Cienkiego ładnie, płynnie - podobało mi się
EnteR - |7 Sty 2008|, o 16:12
głos na cienkiego
mysza - |7 Sty 2008|, o 16:20
Głos na Demona za oburęczność (i nie tylko).
|
|